Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün sınavım var ona çalışıyorum bir yandan da kapluşlara yem veriyordum. Marty'e yem verdikten sonra boğazını şişirip ağzını hafifçe açıp arada bir cik cik diye sesler çıkarmaya başladı. Endişelenmeye başladım. Bu seslerin ve boğazını şişirmesi yem takıldığından dolayı olabilir mi? Gayet sağlıklı hiçbişeyide yok Çalışmayı bıraktım onun derdine düştüm. Korktum açıkcası.
Geçmiş olsun. Bence biraz gözlemledikten sonra eğer düzelme olmuyor yada daha kötü oluyorsa veterinere gitmekte fayda var. Sınavda iken onu evde kontrol edebilecek biri var mı?
Yeşim hanım boğazlarına bir şey takıldığı zaman sanıyorum bu hareketi yapmıyorlar, sürekli bir şeyi yutmaya çalışır gibi kafalarını ileri geri hareket ettiriyorlar. Siz yinede bekleyin biraz, düzelmezse bir veterinerden yardım alın. Geçmiş olsun.
Marty düzeldi. Cik cik diye sesler çıkarıyordu ve boğazını şişirip nefes almaya çalışır gibiydi ama 5 dk sonra geçti. Sizede haber veremedim kusura bakmayın. Sınava yetişmem gerekti. Teşekkür ederim
Boncuk sanki biraz kedi adı gibi olur Kapluşlar arada bir öyle ses çıkarıyorlar bazen. Lakin benim endişelendiğim durum farklıydı Rayf hiç ciklemedi mi?
Video çok güzel çekilmiş bayıldım doğrusu Evet bu tarz bir ses çıkarıyordu ama daha tizdi sesi yavru olduğu için ben onu kuş sesine benzettim. Cik şeklinde ifade ettim