Arkadaşlar öncelikle ismim Fırat. Üniversitede elektronik mühendisliği okumaktayım ve geçenlerde elektromanyetik dalgaların zararlarını 1 aylık süre bazında değerlendirmem gereken ödev aldım. Akademisyenimizin bana verdiği canlı su kaplumbağası oldu. Aldım getirdim evime. Fakat hayvana kıyamadım ve elektromanyetik dalga uygulamadım. Yaklaşık 2 haftadır bende elimden geleni yapmaya çalıştım. Sizce yapabileceğim başka birşey varmı? Ayrıca fotoğraflardan da görürsünüz belki alt ve üst kabuklarında beyazlaşmalar oldu. Aşırı yem yiyor geldiğinde zayıf çelimsiz birşeydi. Şu an hemen hemen 2 katı ağırlığında. Yem olarak Tetra reptomin ve devit vitamin kullanıyorum. Ara sıra kurutulmuş karides veriyorum. Açıkçası hayvana bakım için yeterli bilgim yok sadece vicdanımla hareket ediyorum. Ayrıca günde 3 defa 2 şer stick yem veriyorum.
onun için yaptığım ortam;
mailto:/1zlx6x3.jpg
ve son iki gündür oluşan çizgiler;
mailto:/20q13s1.jpg
mailto:/2gu9w1s.jpg
mailto:/jsm4b4.jpg
Bütün konularda eleştirilerinize ve yapacağım iyileştirmeler karşısında yorumunuza açığım. Teşekkür ederim
onun için yaptığım ortam;
mailto:/1zlx6x3.jpg
ve son iki gündür oluşan çizgiler;
mailto:/20q13s1.jpg
mailto:/2gu9w1s.jpg
mailto:/jsm4b4.jpg
Bütün konularda eleştirilerinize ve yapacağım iyileştirmeler karşısında yorumunuza açığım. Teşekkür ederim