Garubey
Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar merhaba. Su kaplumbağası işine daha 2 gün önce girdim. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. Petshop'a gidip "Bana bir su kaplumbağası ve ona eziyet etmeden bakabileceğim ne varsa ver" dedim.
- Camdan bahçe
- Su ısıtıcı
- Filtre
- Yem
- Kabuk Sertleştirici
...gibi ekipmanları alıp eve geldim. Düzeneği bu şekilde kurdum. IKEA'dan almış olduğum masa lambamı yaktım çünkü UV ile ilgili bir şey söylemedi bana. Şu an sistemim bu. Lütfen eksik gedik ne varsa beni uyarın tamamlayayım. Maddi bütün gücümü kaplumbağam için harcayabilirm burada sıkıntı yok. Ayrıca eve geldiğimde bu minik bahçeyi aldığım için üzüldüm. Şimdi ne almam gerekir ne yapmalıyım bana bir yol gösterinde Patrick'i doğal ortamına uygun besleyeyim.
mailto:/r/h/jyg1.jpg
mailto:/r/h/jyh1.jpg
mailto:/r/h/jyhu.jpg
- Camdan bahçe
- Su ısıtıcı
- Filtre
- Yem
- Kabuk Sertleştirici
...gibi ekipmanları alıp eve geldim. Düzeneği bu şekilde kurdum. IKEA'dan almış olduğum masa lambamı yaktım çünkü UV ile ilgili bir şey söylemedi bana. Şu an sistemim bu. Lütfen eksik gedik ne varsa beni uyarın tamamlayayım. Maddi bütün gücümü kaplumbağam için harcayabilirm burada sıkıntı yok. Ayrıca eve geldiğimde bu minik bahçeyi aldığım için üzüldüm. Şimdi ne almam gerekir ne yapmalıyım bana bir yol gösterinde Patrick'i doğal ortamına uygun besleyeyim.
mailto:/r/h/jyg1.jpg
mailto:/r/h/jyh1.jpg
mailto:/r/h/jyhu.jpg