Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhabalar kaplumbagam yemek yiyemiyor

Ezgiozmuss

Yeni Üye
Merhabalar, kirmizi yanakli kaplumbaga almistim 2 tane ve hic yemek yemiyorlardi stick mamalarin yuzune bakmazlardi. Simdi yeni yeni yemeye calisiyorlar ama bir sebebten dolayi yemiyorlar anlayamadim. Bir tanesi mamaya bakiyor kokluyor ama yemeye calismiyor, digeri ise yemeye calisiyor ama yiyemiyor onun icin ikiye boluyordum buyuklugunden ama hala yemek icin caba sarf etmiyor. Korkmaya basladim lutfen beni aydinlatin.

Akvaryum ölçüsü nedir? Su hacmi kaç litre? Hayvanların kabuk boyu kaç cm?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Hangi yemleri veriyorsunuz? Yem dışında başka birşey veriyor musunuz?

Akvaryum ölçüsü nedir? Su hacmi kaç litre? Hayvanların kabuk boyu kaç cm?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Hangi yemleri veriyorsunuz? Yem dışında başka birşey veriyor musunuz?
Merhabalar, aldigim yer akvaryum yerine plastik bir sey verdi onun icinde duruyorlar ama akvaryuma gecmek istiyorum, su isiticisi be lambasi yok su icinde yuzebilcekleri kadar ama kafalarini da rahatca cikarabilcekleri yukseklikte. Aldigim yerin bana verdigi mamayi kullaniyorum (Artakua turtle food diye geciyor) yem disinda marul verdim ama hic orali olmadilar, sadece bugun bir tanesi mama yedi birazcik digeri hâlâ ayni mamaya bakmiyor bile.

Geri