Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhabalar...

HÜSMEN

Bronz 5 Üye
arkadaşlar bugün akvaryum aldım kapluşum küçük oldugu için yanına balık koydum 1 adet. öncelikle balık vitaminden etkilenirmi ve kaplumbaga balığın yemini veya balık kapluşun yemini yerse herhangi sorun olurmu ?:ff::ff::ff:

Cvp: Merhabalar...

Balığın kapluşun yemini yeme gibi bir fırsatı olmaz çünkü kapluş balığı yer büyük ihtimalle bence balığa yazık olmaması için ayırın.

-Ezgi-' Alıntı:
Balığın kapluşun yemini yeme gibi bir fırsatı olmaz çünkü kapluş balığı yer büyük ihtimalle bence balığa yazık olmaması için ayırın.

kapluşum daha çok küçük50 kuruş kadar yeme ihtamali yok bence ?

Şu an küçükmüş ama kapluş biraz daha büyüdüğü zaman balıkları yediklerini okumuştum.

evet bende okumuştum kapriss büyüyünce cıkartacagım

Yinede balığa zarar verebilir yemlenirken.

peki vitamin balığa zarar verebilirmi ?
:ff::ff:

Ayrı akvaryumlarda beslemeniz en sağlıklısı. Zaten 1 aya kalmaz balıklara saldırmaya başlar.

Kuru Alan Lambası Olarak Kırmızı LAmba Kullanıyorum Loş Bir Işık veriyor gözleri için zararlı olurmu ?

Yinede balığa zarar verebilir yemlenirken.

HÜSMEN' Alıntı:
Kuru Alan Lambası Olarak Kırmızı LAmba Kullanıyorum Loş Bir Işık veriyor gözleri için zararlı olurmu ?

Bende de JBL 100W kırmızı solar vardı. Zaten kullanılıyor. Hatta gözlerini almaması açısından avantajlı. Sadece kaliteli olmasına ve boyanmış bir ampulün boya dökülmesi yapmamasına dikkat edin.

Balık konusunda da arkadaşlar haklı. Balığı denk geldiği anda öldürecektir. Ki akvaryum balıklarının etinin çoğu kaplumbağalara zararlıdır.

Ben mavi ışık veren bir lamba kullanmanızı öneririm.

buralarda yok bulamadım birkac tane buldum ama aşırı fazla ısık verıyorlar benim bıle gözlerim ağrıdı oyuzden almadım
:fear:

Geri