Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Michelangelo ve Donatello'nun evi :)

ecemkoten

Bordo Bereli
Sürekli değişiklikler yapıyorum ve sürekli konu açıyorum farkındayım :) Fındık ve Fıstık'ın adı Michelangelo ve Donatello olarak değişti :)
Bu sefer gerçekten içime sinen bir dizayn ve yüzme alanı oldu. Sonunda silis kumu aldım :) Dış filtre olduğu için temizleme sıkıntısı yaşamam ümidiyle :) Nasıl olmuş sizce ?

mailto:/img843/9403/dsc1196h.jpg
mailto:/img208/8069/dsc1212p.jpg
mailto:/img842/4592/dsc1221l.jpg
mailto:/img259/166/dsc1239l.jpg
mailto:/img208/8923/dsc1240e.jpg
mailto:/img233/7326/dsc1252d.jpg

Michelangelo

mailto:/img836/1110/dsc1244w.jpg

Donatello

Cvp: Michelangelo ve Donatello'nun evi :)

Şimdi daha güzel olmuş öncede ortada bir dekor malzemesi vardı o çok yer kaplıyordu şimdi çok daha sade ve hoş görünüyor.

Bende sizin gibiydim sık sık konu açardım dekor durmadan değişirdi sırf eğlencesine haftada bir kuru alan değiştirirdim zaten konu sayımdan belli oluyor heralde. :D

Evet söylediğiniz gibi mango kökünü çıkardım daha iyi oldu :) Çok teşekkür ederim :)

Kum olayını seviyorum. Biraz uğraştırıyor ama bence kesinlikle değecek bir parça akvaryum için :)

Kaplumbağaların ismi daha modern olmuş, evleri de öyle. :)

Gittikçe geliştiriyoruz :) Biraz büyüsünler akvaryumda değişicek :) Şimdilik akvaryumdanda memnumum :) Çok teşekkür ederimm :)

Ben isim değişikliği konusuna sabitledim kendimi direk :) Çünkü Patrick ismini koyduktan sonra aklımda isimler uçuşmaya başladı hep. Tam bir bulamamıştım. Hafta sonu hatta sırf "Oogway" koyabilmek için bir kaplumbağa daha mı alsam falan diye düşünüyordum. Beni cesaretlendirdin resmen. Henüz 1,5 hafta oldu isim değiştirmek olmaz diye yakınıyordum. Kung-fu Panda'nın su kaplumbağası Oogway ismi daha yakışacak artık sanki benim kaplumbağama :) Bu arada akvaryumun çok güzel kum çok güzel duruyor.

Patrick de şirin ama :)

O zaman bir kaplumbağa daha alıp adını "oogway" koymam gerek yoksa içimde kalacak :) Çünkü filmi izlediysen oradaki kaplumbağa tam bir kaplumbağa modeli. Ağır, yavaş, bilge... Tam bir adamım!

Çift isim koyun :) Patrick Oogway :) Karizmatik oldu..

Evet Patrick çok güzel ama Oogway isminede bayıldığımı itiraf etmem gerek :) Cesaretlendirdiysem ne mutlu bana :)
Bende Sammy'nin maceraları diye bi kaplumbağa filmi izlemiştim. Ordaki Sammy ve Shelly'ye deli gibi aşığım :) Birinin kız birinin erkek olduğunu sanıyorum bizimkilerden. Bende Sammy ve Shelly mi yapsam ya bilemedim :D Şimdi kafam karıştı :D

Vay Patrick Oogway güzel fikir sanırım böyle olabilir :) / eminemre

Michelangelo ve Donatello da güzel olmuş. İlerleyen zamanlarda 2 kaplumbağa bir de hamster alıyorsun ve "Teenage Mutant Ninja Turtles" ekibini tamamlamış oluyorsun :) /ecemkoten

Hakikaten olabilir ilginç bir fikirmiş ninja ekibi :)

O ilginç fikir ama Sammy ve Shelly de karar kıldıkk :)

Patrick Oogway çok hoş oldu :)

Tamamdır isimler değişti artık rahatım. Şimdi kulağına fısıldayacağım...

Ahahaha :) Bende kulağa fısıldama olayını yapıyim o zaman :) Patrik Oogway hoşgeldinnn :)

3 kere fısıldamayı unutmayın :)

Sammy ve Shelly'i 3 kere fısıldamak biraz zor olucak :)

Akvaryumlarının yeni hali çok hoş olmuş, tabii yeni isimleri de :)

Çoook teşekkür ederizz :) Beğenmenize çok sevindim :) Eski küçük boy turtle bankı bir şekilde değerlendirmek istedik. Erkek arkadaşımın fikriyle bugün alta böyle bir alan yaptık :) Uygun olmuş mu sizce :) Sol alt köşede :)

mailto:/img535/2743/dsc1257b.jpg

mailto:/img560/3500/dsc1259d.jpg

çok güzel olmuş yeni evlerinde mutlu olurlar:D

Geri