Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Nasılsınız?

furkan54ozan

Bordo Bereli
Merhabalar :)

Unutulduk mu? :) Şaka bir yana,uzun zamandır giremiyordum.Bunun sebebi yatılı okumam :) Yeni moderatör arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum,aramıza yeni katılan arkadaşlarada iyi forumlar diliyorum...

Nasılsınız arkadaşlar?

Cvp: Nasılsınız?

Furkan seni buralarda görmeyi özledik ya :D
Hoş geldin :)

Sitede yokluğun fark ediliyor.

Bende sizi özledim yahu :D Ne yapalım Arzu ablacığım...Okuyacağız diye gurbetlerde sürünüyoruz :)

Gurbette kaldığına değer inşallah Furkancım :)
Emeğinin karşılığını alırsın ileride ^^

Umarım ablacığım kendime hedef koydum inşallah gerçekleştireceğim hayallerimi :) senin nasıl gidiyor hayat?

Okul, dersler ve bayramdan sonra beni bekleyen vizelerim dışında hayat güzel :)

Onlarda hayatın tuzu biberi oldular artık zaten olmazsa olmazlardan :)

Furkan bey :D forumumuza hoşgeldiniz

Teşekkürler saygıdeğer Ahmet bey nasılsınız iyisiniz inşallah :D Bir yaramazlık yok değil mi? :D

Evet ben Yeşim siteye mayıs ayında üye oldum. Bu siteyi çok sevdim çok güzel bir site ve moderatör olmak istedim. Siteden çok memnunum gerçekten kaliteli bir site. Burada herkes birbiriyle aile gibi. Bu benim çok hoşuma gitti :)

Jadeite' Alıntı:
Evet ben Yeşim siteye mayıs ayında üye oldum. Bu siteyi çok sevdim çok güzel bir site ve moderatör olmak istedim. Siteden çok memnunum gerçekten kaliteli bir site. Burada herkes birbiriyle aile gibi. Bu benim çok hoşuma gitti :)

Aynen,bende ilk geldiğimde en çok o hoşuma gitmişti.Buraya bağlanmamın sebebide o oldu sanıyorum :)

vay vay vay furkan bey gelmiş .hoşgelmiş:)
sefalar getirmiş efendim:D

Geri