Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Not Defterimiz.

_Emre___

Bordo Bereli
Evet çok konu açtım bu gün fakat bu en samimisi olacak çünkü forumdaşlarımız gün boyunca ne yaşadıysa
buraya dökecek ve içini rahatlatacak ayrıca sohbetlerimizide burada ederiz.

Buyrunnuzzzz :D

Cvp: Not Defterimiz.

Gün boyunca Leonardo'nun burun tıkatıklığıyla uğrastım,yeni bir akvaryum için anneme yalvardım,çalar saatim bozuldu okula gidemedim :/

Sabahın o köründe kalkıp okula gittim. Edebiyatta uyudum :D Hocaların dırdırını çektim :) Serviste yanımdaki kız yoldu elimi parçalandı resmen :D Sonra ingilizce kursuna gittim. Gelince kapluşumu gözü kapalı bir halde buldum ve günüm mahvoldu...

Yok , ölemez.. Göz iltihabı oldu galiba. Veteriner hekimi arıycam. Ağır bir sey yok. Bobby yine aynı Bobby degisen bir sey yok :)
Sadece tek göz oldu.:)

Sabah okula gitmedim tüm gün serseri sultan papağanımla uğraştım kafese sokmak için resmen benımle kavga etti en son üstümü dışkıladı yaramaz sonra kovalamaca başladı yakalamaya çalıştım en son o büyük gövdesinden tuttum elime aldım ısırdı kanattı busefer çığlık atmaya başladım annemi çağırdım annemi görünce omzuna kondu mailto:/forum/images/s1/w00t.gifnedense annemi daha çok seviyor :D anlamadım gitti bu psikopatıcığın hallerini beni ısırıyor annemin omzuna konuyor işte erkek milleti kuştada olsa aynı insandada olsa aynı :D sultanımla küstük şu an için beni görünce arkasını dönüyor sıpa :D

Leonardo'da benden çok annemi seviyor :/ kıskanıyorum :D

Aynen bende kıskanıyorum anneme diyorumki anne birgün sen evde olmayınca bu sultanı köşeye sıkıştırıp bi güzel dövücem :D :D :D

benim muhabbet kuşumda kafalara konmayı seviyor.ALışmadı gitti.:D

Sevgili deftercik ^^ bu gün akvaryumumu temizledim ders çalıştım film izledim kuşum bana okadar alıştıki omzumda dışarı çıktık dolaştık ^^

Bugün hiçbir şey yapmadım tembel tembel oturdum :) Kapluşuma balık yağı içirdim,başaka da bir şey yapmadım :D

Bugün haftanın son günüydü ve sınavlarından bitmiş olmasından dolayı bütün arkadaşlar rahattı fakat benim için daha önümde 3 sınav daha var... :breh:

''Sevgili deftercikkk :$ bu gün pek güzel bir gün değildi bazı kavgalar yaşadım akşama doğru :( bir kız var sürekli benle uğraşıyor bende bu gün onla uğraştım ve kazandım :breh: mutluyum şu an :w00t: ve bu gün sultan papağanım elimi ısırıp kanattı :59: terbiyesizleşti benim papağanım :D bunun sebebi 1 haftadır kafes hapsi var ona en son tavşanların kafesine girip tavşanları korkuttuğu için yaramaz işte :ashamed0006:

Geri