Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Nüfus artıyor

gokay553

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar arkadaşım kaplumbağalarına bakamayacağı için bana vericek bende 4 kapluş olucak heyecanlanıyorum yarın vericek sizce bakmakta zorluk çekermiyim???

Şartları uygun edebilirseniz ve yeterli ilgiyi gösterebilirseniz neden bakılmasın.Ama almadan önce bir düşünün sorumluluklarını üstlenebilir miyim? Cevabınız evetse bakın derim.

daha büyük bir paludaryum almanız gerekebilir

Bilmiyorum, bakabilir misiniz? Önce kendinize bu soruyu sorun. Ardından bir de paladaryum sorunu var, daha da büyütmelisiniz. Bildiğim kadarıyla iki kaplumbağanız var önceden, o kaplumbağalarla sizin kaplumbağalarınız kavga edebilirler.

paladuryumunuz büyükmü? 4 kaplumbağaya birden bakabilecek kadar değilse ayrı paladuryum alın derim.(hem kavga edebilir birbirlerini yaralayabilirler)

26litre su full dolu + kuru alanları +filreleri var +ısıtıcıları var alıcağım kapluşlar 5-4.5cm benimiler 3.5-4cm bakabilirim yoksa petshopa verebilir arkadaşımdam 20dk sonra alıcağım.
Arkadaşlar aldım kapluşları 4 adet kaplumbağam oldu :D

Geri