Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

öldü galiba:(

kermit

Yeni Üye
8 yaşında kaplumbağam, evimin küçük erkeği 1-2 gün yem yemedi.sonra hiç kıpırdamadı ayakları ve başı dışarda, salmış:'( 3 haftadır değişen bişi yok. kokmuyor ama. kabuğu yumuşamış:'( uyuyordur diye temenni ettim ama galiba uyku değil bu. offfff :'(

Cvp: öldü galiba:(

Başınız sağ olsun, bakım şartlarınız nasıldı.

siteyi inceledikten sonra benimki kötü bi bakımmış :( kaplumbağa evi diye bişi almıştım onda yaşadı.gerekli koşulları sağlamamışım meğer. seviyordu ama bizi:) işten gelince elime alayım diye hep koştururdu :( koşullardan mı öldü ki offfff :'(

Maalesef 8 yıl dayanmış o şartlara, neyse artık başınız sağ olsun. Sizin ki yine uzun yaşamış, normalde gerekli ekipmanlar olmadan çok kısa yaşarlar.

Başınız sağ olsun. Üzücü bir durum.

Başınız sağ olsun. 8 yıl kaplumbağa evinde yaşayabilmesi büyük direnç ister doğrusu.Çok üzüldüm.. :(

başınız sağolsun... 8 yılda hiç mi büyümedi nasıl bakabildiniz ufacık kapta? ekipmanlarınız nelerdi?

Dayanıklı kaplumbağaymış.Başınız sağ olsun..

sağolun :( küçüktü ilk aldığımda, biraz büyüdü. kaplumbağa evi dediğim de küçük bişi değil içinde rahat hareket edebiliyordu 5 lt den fazla su koyabiliyordum ama koymuyordum kermit sevmiyordu çok suyu.ve üzerine çıkabileceği bi kaya vardı altında küçük taşlar.yazın günde 1 kış olunca 2 tane yem veriyordum.hergün yıkıyordum.ve kabından dışarı çıkartıp gezinmesi için koltuğa bırakıyordum.Yürümeyi seviyordu.Pek kaplumbağa gibi davranmıyordu.beni görünce hızlı hızlı olduğum yöne doğru yürüyordu.elimle başını severken kafasını parmağama koyuyordu miniğim:((
çok üzgünüm yani.arkadaşımı kaybettim...:(

5 LT suda yaşayamaması doğal
Onların en çok YÜZMEYE İHTİYACI var.
Bir de SICAK BİR SUYA.
Ayrıca sizin onu koltuğa bırakmanız da zararlı.Mikrop kapabilir her türlü şeyden..

Geri