Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ölüm fanusu

Bence yazıp onları bilgilendirmekte yarar var.En azından kaplumbağalara acımalıyız bence:)

Kesinlikle. Bilmeyebilir insanlar. Burasıda bilmeyenler bilgi alsın. İnsanlar bilgilerini paylaşsın diye var.

Bu forumun amacı budur.Mağdurlara yardım etmek bilmeyenleri bilgilendırmek.Kımse istemıyor ölüm fanusunda bakmayı.Burada bilgilendıkten sonra akvaryum almak istiyor herkes.Herkesın bütçesi olmadıgı için alamayanlar oluyor malesef.Ama bu isteyerek bilerek şekılde yapılmış birşey değil...
He eğerki okuyup ne gerek var diyenler olursa o zaman isteyerek yapılmıs eziyet olur.Bunlara zaten ne desenız fayda yok.

Zaten arkadaşlar gerekli yorumları yapmış

Bende bu foruma girene kadar o fanuslarda bakmayı düşünüyordum yalan yok
Ama burdaki arkadaşlar sayesinde anladım ki ölüm fanusunda almaktansa hiç almam düşüncesi oluştu
Kaplumbağadan önce ufak bir paladaryum, ısıtıcı ve güzel bir kuru alanla başladım
daha sonra farkettimki buda bana yetmiyor ve 80 * 35 * 50 ebatlarında bir akvaryuma geçtim

bu forum ve arkadaşlıklar sayesinde bu kadar bilgiye ulaştım
elimden geldiği kadar kaplumbağalarıma en uygun ortamı hazırlamaya çalışıyorum

teşekkürler sukaplumbagasi.com

medcezir999' Alıntı:
Arkadaşlar artık bu ölüm fanusunda kaplumbik bakanların açtıkları konulara yorum yazmicam. Siz ne diyosunuz bu konu hakkında ?

Yazmayacağım.

furkan54ozan' Alıntı:
....gerek var diyenler olursa o zaman istiyerek yapılmıs eziyet olur.Bunlara zaten ne ....
İsteyerek.

Hep modlar mı düzeltecek. Canım çekti be :D

Arkadaşlara katılıyorum.
Teşekkürler sukaplumbagasi.com ve üyeleri...

peki arkadaşlar her seferinde konu açılmasına gerek yok. Burada o kadar ölüm fanusu ile ilgili açılmış konu ve paludaryumların önemini anlatan bir çok konu var. Benim asıl amacım nerede bakıyorsunuz diye sorulduğunda plastik kap derlerse lütfen forumu güzel bir gözden geçirip öle konu açın demek olacak.

Kaplumbagalarla ilgili gelen sorular,hatalar hep aynı farklı birsey beklemeniz yanlıs aynı konular acıldıkca ve aynı yanlıslar tekrar tekrar düzeltildikce insanların dogruyu daha iyi kavrayıp anlayacagını düşünüyorum

bence ister ölüm fanusunda baksın ister paladaryumda baksın,yanlış yapan bir kişiyi uyarıp ona doğruyu öğretmeliyiz.bu sitenin birer üyeleri olarak amacımız budur ve bunu yapmalıyız

bence bilmeyen insanları bu konuda uyarmak gibi bir misyonunuz var. bende kapluşlarımı ölüm fanuslarında aldım ve heryerde bu şekilde satıldığı için hiç şüphelenmedim ama burada edindiğim bilgiler sayesinde Fındık ve Fıstığımın artık onlar için çok sağlıklı bir yuvaları var :D hatta buradan aldığım bu önemli bilgi sayesinde ailemin beslediği kapluşlarında yuvaları artık çok sağlıklı.

medcezir999' Alıntı:
Arkadaşlar artık bu ölüm fanusunda kaplumbik bakanların açtıkları konulara yorum yazmicam. Siz ne diyosunuz bu konu hakkında ?

Bence kesinlikle yalnış düşünüyorsun arkadaşım :) çünkü kaplumbağasına ölüm fanusunda baksa bile bir şeylerin yanlış olduğuna inanıp internetten araştırma yapmış bu insan,ve bizden yardım istiyor.neden yardım etmeyelim? biz ilk kaplumbağa aldığımızda çok mu biliyorduk nasıl bakılacağını..çoğumuz bu gibi sitelerden,forumlardan öğrendik.eğer onlar yardım etmeseydi nasıl bilgi sahibi olabilirdik?ayrıca neden yorum yazmak istemediğini de belirtmemişsin :)

Çok doğru düşünüyorsunuz Johanna.Çoğu kişi kaplumbağalarını hiç araştırmadan alır ve bu gibi sitelerden öğrenirler onlara yardım etmezsek aynı bilgisiz kalırlar.

Geri