Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ölüm fanusunda beslemek istiyor

vamp_betl

As 1 Üye
Ablam benim kaplumbağamı eline alıp evirip çevirmeye başladığında doğal olarak elinden alıyorum.O da kendine yeni kaplumbağa almaya karar verdi.Ama ölüm fanusuna koyacakmış.Ona açıklamaya çalıştım.45 dakikadır konuşuyorum.İkna edemedim.Hala almak istiyor.Pet shopta nasıl yaşıyor deyip duruyor.Onu vazgeçirmek için her şeyi denedim.Benimkinin yanına koymayı,plastik dikdörtgen kutuya ısıtıcı almayı ve hamster almayı bile önerdim.Kabul etmiyor.Ne yaptıysam boş.Alırsa olacakları söyledim.Akciğer enfeksiyonu olur dedim,soğuk dar oda örneğini söyledim.Olmuyor.Eğer alırsa kendimi çok suçlu hissederim çünkü benimkiyi eline aldırmağım için alıyor.(Aslında çok haklıyım.Ters olarak yere koyup çevirmesine müsaade edemezdim.)Sonradan eline alabilirsin yeterki hayvana işkence etme de dedim.Lütfen yardım edin.Onu nasıl ikna edebilirim.Alıp küçücük hayvana eziyet etmesini istemiyorum.Elimden geleni yapacağım.

Foruma bir baktırın kaplumbağalara nasıl bakılacağını anlasın.

acı ama gerçek eskiden bende 4 sene boyunca ölüm fanusunda besledim kaplumbağayı sonra baskasına verdım suan tekrar alıcam ama akvaryumda,lambalı,ısıtıcılı,filtreli

Ablanı soğuk ve dar bir odaya kilitle bir hata çıkarma azıcık stck yemlerden ver günde 5 6 tane bakalım bir hafta sonra ne hissedecek...;)

bana göre kaplumbağayı ölüm fanusunda beslemek hayvanı oldurmez cunku ben eskiden bilmeden 4 sene boyle besledim ama bu doğruda değil akvaryumda besleyerek daha rahata kavusturuyoruz gelişimi daha hızlı oluyor ölüm fanusunda o palmiyeli kapta kaplumbaga kesin olur diyende ölmez

Ama o kapta yüzemez bile.Ayaklarına kadar gelen suda sürekli yürümek zorunda.

Geri