ata12
Altın 1 Üye
foruma geç geldım fakat bi önerim var , yetkili abiler arkadaslar kardesler abllalar . çogu arkadasta gordum ılk olarak kullanmak amacıyla fanuslar bulunmakta . 5 tir kaplumbaga resmı yarışması yapıyorsunuz (kötü bir amacım yok kmseyi suçlamıyorum ) bende sole bır fıkır gelıstirdim ölüm kaplarını kessin biçsin bişiler eklesın onu güzel bir hale dönüştürsün ki kaplumbaga bebeklık dönemını az da olsa rahat geçirsin bende böle bi fikir düşündüm seversiniz sevmessiniz bilmiyorum .bir kişi bi ara -Ölüm Kabına Hayat Vermek- Diye bi konu açmıştı 2 tane resım gordum . bende ordan esinlenerek bu konuyu açtım. umarım kabul edılır güzel birşeyler ortaya çıkar bu sayede bebek kapluşlar az da olsa rahat ederler . birde önerim var resim falan çizmeyelım dırekt alıp yapalım. ama dersenizki biz bunlları satanlara para yedirtmeyiz o zamanda resim yada paintle birşeylere ortaya koyulacaktır ama en guzelı gerçegıdır umarım güzel olmuştur şimdiden okudunuz için teşekkurler umarım musaıt olundugunda fıkrımı daha gelıştırıp oteye goturup bi yarışma düzenlenır hadı kalın salıcakla ....