Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

önerilerinizi bekliyorum

cemil-1901

Bronz 4 Üye
merabalar .iki tane su kaplumbağım var 1 tane daha almayı düşünüyorum .yeni gelcek olana bi zarar verirler mı ?akvaryumun boyu profil resmımde var bu boyut iyimidir 3 tane kaplumbağ için ?

Cvp: önerilerinizi bekliyorum

diğer iki kaplumbağa almak istediğiniz kaplumbağadan büyük mü?

yok onuda yavru alıcam hemen hemen aynı

kesin bir şey demiyim ama bence bu kaplumbağalarınıza kalmış

Kapluşların boyutları birbirlerine saldırmamaları için önemli bir faktör. Eğer diğer kaplumbağanızla aynı boyutta alırsanız sorun çıkacağını sanmıyorum. Zira büyük olan küçük olana çoğu zaman saldırabiliyor. Birde o akvaryum 3 kapluş için biraz küçük geldi sanki bana belkide resimden bilemiyorum:) Akvaryumun daha büyük bir resmini koyabilirmisiniz siteye? Akvaryumunuzun ölçülerini de yazarsanız fikrimizi söyleyebiliriz.

Kaplumbağa başına minimum 80 litre den hesap edin. 10cm boyunda 3 kaplumbağa için 300 litre tank gerekir.

teşekkür ederm Yeşim hanım bilgileriniz için . şu anda okuldayım uygun bi zamanda koyıcam fotografını.zaten kaplumbaglar bıraz daha büyüsün akvaryumu büyütücem.:)

Bence şu an 2 kaplumbağa besleyin. 3 kaplumbağa çok fazla bu akvaryum için.

bişey daha sorucam kaplunbagların suratlarında ince bi tabaka sallanıyor deri değiştiriyor olablırmı?

Evet büyük ihtimalle deri değiştiriyorlar :)

son bi sorum daha olucak devid 3 diye bi vitamın varmış bunu nerden alablirim?

En yakın eczaneden. Bahsettiğiniz vitamin bebek vitaminidir. Damla olanını isteyin, özellikle belirtin.

Devit-3'ü eczaneden bulabilirsiniz. Haftada bir kere yemlerine emdirerek verirsiniz.

Şuanki akvaryumunuz 1 kapluş için bile küçük kesinlikle 3 kapluşa kalkışmayın ben bile 70 cm akvarum olmasına rağmen acaba 3 tane fazlamı gelir diye düşünüyorum eğer ilerde rahat 200-300 litre akvaryum alabilecekseniz alın yoksa almayın çünkü kapluşların her birisi için 100 litre gerekir ki o akvaryumda en fazla 5 litre su var çünkü resimden anlaşılacağı üzere su 2 cm büyüklükte neden tamamını doldurmuyorsunuz ben resimde yüzecek alada göremedim.

o akvaryumun eskı halıydı kuru alanı yukseltttim şimdi yaklaşık 10-12 litre su var içinde

Yinede yetersiz eğer ilerde 300 litre akvaryum sıkıntısız alabilecekseniz alın eğer alamayacaksanız 2 kapluşa 200 litrelik alabilecekmisiniz ? bunların cevabı hayır ise kesinlikle 3 kapluşa kalkışmayın

su ak okul geregı sehr dısındayım.istanbula gıdınce buyutcem zaten

Ne kadar litrelik akvaryum alacaksınız ?

Geri