Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Onları Ayırmalımıyım?

berkcam97

Gümüş 1 Üye
Benim iki kaplumbağam var.Bu gün birini elime alıp besledim, sonra diğerini elime alıp besliyodum,ilk beslediğim kaplumbağa yeme doğru geldi,diğerinin yediğini gördü,onu kabuğundan ısırdı.

Kavga sayılır mı bu,kavga eden kaplumbağaları aynı poludaryumda tutmamak lazım ya ondan sordum, yoksa normal bir davranış mı?

Cvp: Onları Ayırmalımıyım?

benimkilerde bazen çok aç olduklarında örnek birinin ağzında yem varken gidip azından yemi falan alıyor ısırmaya çalışıyor yemek yerken olabilir diye düşünüyorum kavga sayılmaz bence .

Yemlerken böyle durumlar olabiliyor, ama normal zamanda da birbirilerine zarar veriyorlarsa ayırmalısınıız. Ciddi yaralanmalar olabilir.

Normal zamanlarda çok iyi davranıyolar birbirlerine.Hatta hep beraber uyuyolar.

Yemleme zamanı hafif sataşmalar ve ısırmalar olması normaldir.

bence gayet normal bir durum yem yerken aç olduğuklarında birbirlerine saldırmıyorlarsa zarar vermiyorlarsa sorun yoktur.benimkiler ilk başta iyi anlaşıyorlardı sonradan büyük olan küçüğü ısırdı hatta kuyruğunun ucunu kopardı bende hemen ayırdım onları

Geri