Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ortalama ne kadar büyür(ler)?

Masters

Bronz 1 Üye
Bu Su kaplumbağaları ortalama ne kadar büyürler. Yaklaşık 3 yaşında kaplumbağam bu boyda ;

mailto:/yLMnq7.jpgmailto:/zrAEyg.jpg

Büyük şuanda 3 yada 4 yaşında tam olarak yaşını bilmiyorum. bana 1 senelikken gelmişti. 2 senedir bakıyorum bende ama kaç senelikken bana geldi emin değilim :)

Küçükleride 1 ay önce aldım. şuan bu boydalar.

mailto:/bJ54EY.jpg
bunlar ortalama ne zaman büyürler ve büyük olan ile ayırmam gerekmez. 

Şimdi bunlar ortalama ne kadar büyürler , 3 kaplumbağam var. 1 i yetişkin , 2 si yavru.

Böle bir akvaryumu ileride (şimdilik yavrularda ayırdığım için böle) kuru alandan kaçamıyacak izhaya gelecek kadar suyunu yükseltsem 3 kaplumbağaya yeter mi? 
mailto:/4bgRW0.jpg

Cvp: Ortalama ne kadar büyür(ler)?

Erkeklerin kabuk boyları 15-25 cm dişilerin kabuk boyları 25-35 cm arasında değişiklik gösterebilir.Özellikle dişiler yeterince geniş ve sağlıklı bakıldığında üst sınır olan 35 cm'yi geçebilmektedirler.

Örnek Ölçüm

mailto:/pBgjQz.gif

(SCL:Straight Carapace Length)

Cvp: Ortalama ne kadar büyür(ler)?

wertuu98798asdaiişşçç.öö1123

Geri