Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Osman’ın bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaprakk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaprakk

Yeni Üye
Kaplumbağam Osman’ı nasıl beslemeliyim kaç yaşında olduğunuda hiç bilmiyorum 10-15 cm arası bişey cinsiyetide erkekmiş. Petshopta plastik kapta verilen yemi var sadece ondan veriyorum bazen 5 tane bazen 10 tane veriyorum doyuyor mu anlamıyorum. Maddiyatımdan dolayı şu an plastik büyük bir kutuda bakıyorum suyunu çok yüksek tutamıyorum çünkü çıkabileceği kuru bir alan yok. Ortalama su dolduruyorum kuru kalabilmesi için kase koydum kenara şu anlık bu kadar yapabiliyorum. Bazen kaptan sürekli çıkmaya çalışıyor asla durmuyor geceleri sesten uyutmuyor. aç mı kalıyor kapta mı olmak istemiyor sudan çıkarmam mı gerekiyor anlamıyorum. İşe girince akvaryum almak istiyorum ama boyutu ne kadar olmalı içini nasıl doldurmalıyım filtresi olmak zorunda mı bilmiyorum. Biri beni aydınlatabilir mi…
image.webp

Geri