Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Oy kullanan herkese hayırlı olsun

incubus

Elmas 5 Üye
1992'li olduğum için ilk oyumu bu seçimlerde kullandım (tabi bir de referandum vardı). Heycanlıydım yanlış kullanmaktan çok korkuyoruyordum ama korktuğum gibi olmadı :)

Oylarını kullanan herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Cvp: Oy kullanan herkese hayırlı olsun

Aynen ben de sabahın köründe gidip ilk oyumu kullandım :D
Lise öğretmenlerim vardı sandık başında hemde hoş bir tesadüf oldu.
Evet bence de hayırlı olsun :)

2 seneden kulanamadım diğerinde kulanacağım.

Hayırlı olur inşallah ülkemiz adına :) İlk oyumda ben de heyecanlanmıştım ve sonradan öğrendiğim kadarıyla geçersiz oy kullanmıştım :D

Bu sene bende korkuyorum geçersiz olmasından açıkçası.
Evet yazan kaşeyi ne yaptıysam tam ortalayamadım :S
Azıcık dışarıya taştı ama hala nasıl o kaşenin tam basılacağına emin değilim :D

:D benim oy da azıcık dışarıda ama sorun olmaz herhalde. Benim geçersiz oyda mürekkepli pusula vardı. Heryeri mürekkep yapmıştım :D

Kağıdınızı kontrol etinizmi küçücük bir çizik olsa bile oy sayılmıyor ve bazı insanlar tipe bakarak veya küçük bir sohpet kurarak partinizi tahmin ediyor ve aynı düşüncede deyilseniz tam kağıdı verirken çizik atıyor.

Benim kullanmama daha çooooook var :D

O dediğiniz ineternette çok dolaştı ama bana hurafe gibi geliyor.
Benim oy verdiğim sandıkta toplam 4 kişi görevliydi.Tek tek neyi nasıl yapılacağını herkese anlatıyorlardı.
Zannetmiyorum bu tip olayların yaşanacağına.

Sohbet etmeleri yasak sadece oy kullanma ile ilgili bilgi verebilirler. Başka türlü bir konuşma olamaz akşam vakti sandığımı takip etmeye gidiceğim :)

yurdumuz ve geleceğimiz için inşallah hayırlısı olur. ben şehir dışında olduğumdan maalesef kullanamadım:s

Geri