Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Oyun Alanı

Zargusia

Bronz 4 Üye
Akvaryumun yanında küçük bir de oyun odası gibi bir şey yapayım dedim. :D Bu yapıt şu malzemelerle oluşturuldu :

- Ayakkabı Kutusu ( Kapağı ile beraber )
- Kutunun kesilmiş parçaları
- Yapıştırıcı
- Bant
- Sabun kabı
- Tuvalet kağıdı bittiği zaman içinden çıkan şey :DD
- Akvaryum süsü

Yapımı biraz zor olsa da uğraştığıma değdi. :smile: Fakat kaplumbağalarımın pek beğendiğini sanmam . Neyse alışırlar canım. Bu arada o sabun kabının içinde su var .^^

İşte Resimler ;
mailto:/2ntxutu.jpg
mailto:/2qn339h.jpg
mailto:/2nimpgi.jpg
mailto:/2u8vwwz.jpg
mailto:/15o80o1.jpg
mailto:/v770k4.jpg
mailto:/nqv2h0.jpg
mailto:/2lsdtlu.jpg
mailto:/2q3c9l0.jpg

Su kaplumbağaları akvaryumdan zaruri haller dışında çıkarılmamalı. Oyun oynama istekleri yoktur. Ancak bu düzenek şu açıdan güzel olmuş. Yazın güneşlendirmeye çıkarılacak güzel bir bahçe olmuş. Ama kullanırken başında durmak gerekir. Kargalar hiç kaçırmaz bu fırsatları.

Cvp: Oyun Alanı

Peki ,teşekkürler . Zaten yaz için hazırlamıştım . Güneşlenmeleri için . ^^

her kaplumbağanın senin gibi bir sahibi olsa:rolleyes:
kalbi pırıl pırıl bir insansın belli oluyor
yavrularınla uzun ve sağlıklı bir hayat dilerim çok duygulandım

çok güzel olmuş tebrikler güzel yapmışşısn yazın güneşe çıkartırsın artık

Dün, kapluşlarını bu hazırladığın ortama bırakırsan kaptaki suya ulaşamayabileceklerini ve susuz kalacakları konusunda çok kritik bir bilgi paylaşmıştım ama mesajımı silmişler. Kaplumbağaların zekasının suya ulaşmak için rampa benzeri düzenekleri kullanacak kadar yeterli olmadığını bizzat kendim deneyerek gördüm ve anlattım. Sanırım kaplumbağaların zekasının sınırlı olması bazı insanları rahatsız etmiş ve bu gerçeği kabul edememişler. Hayvanlara olan sevgi, onların zayıf olduğu yönleri saklamayı gerektirmez. Kendi gözlem ve deneyimlerimi başkasına aktarıp yardımcı olamayacaksam, bu birileri tarafından engellenecekse bu forumun hiç bi anlamı kalmıyor. Gerek karakter olarak gerek te hukuk öğrencisi olduğum için kurallar ve haklar konusunda çok hasassım o yüzden bu forumla ilişkimi kesiyorum. Hoşçakalın..

vanilya' Alıntı:
Dün, kapluşlarını bu hazırladığın ortama bırakırsan kaptaki suya ulaşamayabileceklerini ve susuz kalacakları konusunda çok kritik bir bilgi paylaşmıştım ama mesajımı silmişler. Kaplumbağaların zekasının suya ulaşmak için rampa benzeri düzenekleri kullanacak kadar yeterli olmadığını bizzat kendim deneyerek gördüm ve anlattım. Sanırım kaplumbağaların zekasının sınırlı olması bazı insanları rahatsız etmiş ve bu gerçeği kabul edememişler. Hayvanlara olan sevgi, onların zayıf olduğu yönleri saklamayı gerektirmez. Kendi gözlem ve deneyimlerimi başkasına aktarıp yardımcı olamayacaksam, bu birileri tarafından engellenecekse bu forumun hiç bi anlamı kalmıyor. Gerek karakter olarak gerek te hukuk öğrencisi olduğum için kurallar ve haklar konusunda çok hasassım o yüzden bu forumla ilişkimi kesiyorum. Hoşçakalın..

hoşçakal, kaybımız büyük.

Geri