Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

oyun mu oynuyor

euqenie

Gümüş 3 Üye
Leo boluncukk yapiip onu yutup tukurup tekrar boluncik yapio sonra tekrar aynisii oyun mu oynuyorr acaba bilmediimm baska bir sey yooktur dimi

Cvp: oyun mu oynuyor

Baloncuk çıkarması normal. Hareketli durumlar ilgilerini çekip kovalıyor yada ısırıyorlar. Akvaryumlardaki baloncuklarda bunlardan biridir Nil.

Ancak baloncuk çıkarma sık ve süreklilik arzederse tekrar bildir. Farklı değerlendiririz.

Takipp ediyorumm surekkli yapmiyorr mangi kokunu koyduktan sonra baloncuk olusmaya basladu aradaa aradaa oluo bizimki de oynuyor ama habrr veririm mutlakaa yine

Farklı durum ilgisini çekmiş :) Bu hayvanlar tanımak için çoğunlukla ısırma yöntemini uygulayanlardan. Kökten çıkanların hava zerresi olduğunu ilk başta anlamamıştır.

Muhtemelenn anlamadi ve simdide farkli geliyo:) masallah zatenn cok hareketliler simdii her seyi bi deneyip anlamaya çalışıyorlar:) bambuya bi saldirdilar önce sonraa rahat biraktilar simddi surekli mango kokunun uzerindeler

İlgilenmeleri iyi. Yakında biri altına girmeyi keşfedince diğeride kaşınır. Bu şekilde kullanabilecekleri bir kök değil mi Nil?

Evett kesinliklee ama hala daha batmadii maleseff :(

Kayynattim uzun sure ayri bi kapta beklettum sonra akvaryuma attim bi kisminda var sikintii hatta ustte kuru kaliyo. Donduyorum fakat benimkiler oynarken yine ceviriyo o yuzden hala batmadi

Batacaktır nasılsa, beklemeye devam.

Geri