Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Özel Mesajlar..

GCee

Gümüş 4 Üye
Konuyu nereye açacağımı bilemedim moderatörlerimiz uygun olan yere taşır umarım.

Özel mesaj sistemini kullanamıyorum. Şöyle bir uyarı geliyor;

Özel Mesaj Sistemi Forum Yönetimi Tarafından Kullanıma Kapatılmıştır.

Duyurlar da özel mesajda bilgi vermek yasaktır içerikli konuyu okudum fakat yinede iletişimin engellenmesi iyi olmadı bence.
Anlıyorum konulara atılan mesajlar ve yeni konular bu özel mesajlardan dolayı azalıyor fakat bazen birilerine söyleyecekleriniz oluyor ve bunu da herkesin okuduğu bir konuda paylaşamayız ki.
Bence özel mesaj engellenmek isteniyorsa o zaman sohbet kutusu açılmalı siteye. Değilse üyeler arası iletişimsizlik başlar ve bu da sorunlar yaratabilir... :(
Mesela birisi birisine bir konuyla ilgili bir şey demek istiyorum ama bunu bir konu açıp yazması çok saçma olucak sonuçta özel bir şey olabilir..

Bu duruma bir çözüm bulmamız lazım. :(

Cvp: Özel Mesajlar..

Özel mesajlaşma geçici bir süreliğine kapatıldı ayrıca üyelerin arasında sohbet etmesi için açılan bir kategori var zaten.

Tamam sabredicem artık o zamana kadar. Ama benim sorunum sohbet değildi. Mesela size bir şey sormak istiyorum ama soramıyorum. Yeni tasarımlar yaptım gösteremiyorum.. :(

Yaptığınız tasarımları mailto:/forum/Forum-dusunceleriniz-ve-onerileriniz.html burada konu olarak açabilirsiniz.

Geri