Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryum için muhteşem bir şelale yapımı...

aLyssa00

Platin 5 Üye
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bntsESnD9mk&feature=fvwrel[/video]

Arkadaşlar gezerken gördüm ve çok hoşuma gitti çok profesyonel bir çalışma bende istiyorum böylee :)

Cvp: Paludaryum için muhteşem bir şelale yapımı...

Çok güzel ama çok zahmetli :)

Evet çok hemde :)) straforları birleştirirken akvaryum silikonu yerine normal silikon kullanılsa sorun olur mu ki çünkü zaten kaplanıyor silikon suya temas etmiyor

Akvaryum slikonu kullanmanız daha iyi olur.Riske girmeye değmez.Önemli olan antibakteriyel ve solvent içermez olamasıdır.Marka olarakta Sista'nın akvaryum silikonunu önerebilirim.

Çok güzel olmuş cidden ben renklendirmeye de bayıldım :)

muhteşem birşey.

Ben bunu yapa bilirim ama boyayıp süsleme yapamam akvaryuma yeni kuru alan lazım artık sığmıyorlar buna küçük kale benzeri bir kuru alan yapa bilirim bu kadar zahmetli olmaz. :)

:w00t: bence bu kaplumbağalar ve başka bir canlı için değil hobi için ama paylaştığın için saol.
Güzel bir çalışma !

Geri