Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryum kuracağım ama...

waterlife

Bronz 5 Üye
Arkadaslar ben Plastik Kaptan Paludaryum kuracağım.Yavru 2 kaplumbğaam için Isıtıcı nasıl almalıyım?Isıtıcı işinden pek anlamıyorum.Ve ısıtıcı takıldığında kolayca çıkabilirmi?Tüm bunlarin maliyeti kaç tl eder?Ve ısıtıcı çok elektrik harcarmı?

Cvp: Paludaryum kurucam ama...

woswos' Alıntı:
NOT:Saklama kabıyla kapluş akvaryumu örnekleri:
http://img481.imageshack.us/img481/9213/sa552365resizeqn4.jpg
mailto:/img259/2448/newdscf0706.jpg
http://img.donanimhaber.com/upfiles/462244/81E56D7DB13D4B9FAA054B54D0206837.jpg
mailto:/24c7b5u.jpg
Linklerde plastik kapla paludaryum örnekleri var. Isıtıcı kaba vantuzla yapışır. Sabit kalmaz. Çıkarılıp takılabilir. Sürekli çalışmadığı için elektrik faturasına aşırı bir yüklenme olmaz. Isıtıcı mutlaka alınması gereken bir ekipman. 15-20 tl civarı fiyatı da.

Cvp: Paludaryum kuracağım ama...

plastik kaptan kurmayın derim ben 20-30 lira verin adam akıllı bir camdan akvaryum alın derim ben :) sizi baya götürür :) ısıtıcı 20TL civarı az zorlarsan 15 ede bulursun :) en sağlıklısı cam :) hem ısıtıcıyı ve kuru alan ısıtıcı lambasını sabirlemek icin daha uygun hem ekipmanları rahatlıkla koyabilir ve düzenleme yapabilirsiniz :) Elektrik faturasına fazla bir etkisi olmaz otomatik açılıp kapandığı için :)

waterlife' Alıntı:
Arkadaslar ben Plastik Kaptan Paludaryum kuracağım.Yavru 2 kaplumbğaam için Isıtıcı nasıl almalıyım?Isıtıcı işinden pek anlamıyorum.Ve ısıtıcı takıldığında kolayca çıkabilirmi?Tüm bunlarin maliyeti kaç tl eder?Ve ısıtıcı çok elektrik harcarmı?
Hangi şehirdesiniz acaba?
mailto:/forum/Konu-ucretsiz-kucuk-akvaryum-ankara.html bu konudaki akvaryumun aynısı bende mevcut ücretsiz verebilirim :)

35 tl ye boy 50cm eni 20 cm derinlik 36 cm bi akvaryum alırsınız 20 tl filtre 15 tl rs 100 wt ısıtıcı alın 3 tl de akvaryuma yapışan derece 15 tl masa lambası kuru alan için 7 tl de cam için 8 tl akvaryum silikonu 2 tl de halı kaydırmaz 15 tl yede taşlar tutar uvb lamba alıcaksanız onun fiyatları değişiyor bu kadar akvaryum

bence plastik kap yerine cam kap alın.ısıtıcı vantuzludur ve istenildiği zaman sökülebilir.ısıtıcının yaktığı elektrik akvaryuma ve dışarının soğukluğuna bağlıdır.ısıtıcınızı gereğinden büyük alırsan daha az yakar çünkü hemen ısıtır.ama fazla korkmana gerek yok fazla birşey yakmıyor

benim oturdum evde 3 ısıtıcı 2 lamba yanıyor bide normal kullanım elektirik faturam 80 tl geliyor ve dış filtre var 2 tane onlar olmasa 65 tl geliyordu korkulcak birşey yok yani rahat olun

sen o kadar malzemeyi ne yapıyorsun?tecrübesizim dememişmiydin?

balıklarım var :) tek kaplumbağa beslemiyom 20 çeşit balığım var

Geri