Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

paludaryumdaki aksaklık :/

.~seyma~.

Bronz 3 Üye
önceden burada paylaşmıştım..camdan bir paludaryum yapıcağımı ve yaptımda..dün içine suyunu koydum kaplumbağalarım ve taşlarımı yerleştirdim..sabah fotoğrafını çekip buraya koymayı düşünüyordum..ama sabah kalktığımda bi baktım masa sular içinde :/ hayal kırıklığına uğradım..silikonu içten ve kalınca çektim..ancak kenarlardan su sızdırıyo ne yazıkki.. ne yapmam lazım bu durumu düzeltmek için ? dış tarafınadamı silikon sıkmalıyım bilemedim... :(

Konu taşınmıştır.

Keşke camcıya yaptırsaydınız.Dıştan tekrar silikon olabilir ama siz yinede bir camcıya sorun o daha iyi anlar.

Silikon kullanmak zor.İlk zaman söylediğim gibi keşke bilen birisine yaptırsaydınız ya da birlikte yapsaydınız :( Bence bir camcıya götürün en azından yardımcı olurlar.

Ben de camcıya götürmeyi düşünüyordum .. :/ Zaten sadece bir kenarından kaçırıyor :/ teşekkürler.

Türkçe'mize özen gösterelim/tubidik

Geri