Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryumum (Yapım Aşamasında) :D

umutsahin

Gümüş 1 Üye
İnşaat Aşaması :D

3441.jpg

3443.jpg

3445.jpg

Son Aşamalar :D

3446.jpg

3450.jpg

3457.jpg

3460.jpg

3654.jpg

3662.jpg

En Son Hali :)

Yakında !!! :D:D

-----------------------------------------------------------------------------------
NOT : Bugün spot lambamıda alıcam İNŞALLAH kuru alan için :):)

Cvp: Paludaryumum (Yapım Aşamasında) :D

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Rampadan rahat çıkabilmeleri için üzerine kum, taş, halı kaydırmaz gibi malzemeler kullanmanızı öneririm.
Ellerinize sağlık.

Elinize sağlık, güzel olmuş.Rampa için zemin malzemesi lazım ki daha kolay çıksınlar.

onu alacağım kayıyolar zaten kuru alanın silikon acılmıs hep su dolmuş tekrar silikonladım zaten :(

Elinize sağlık, güzel olmuş akvaryumunuz. Kuru alan rampasına da halı kaydırmaz ya da çakıl silikonlarsanız tamamdır :) Kullandığınız silikon akvaryum silikonu değil mi? Silikonladıktan sonra 1 gün balkonda bekletseydiniz keşke su koymadan.

akvaryum silikonu evet ama bekletmedim :D nese bidaha silikonladım ama cıkaramam artık akvaryumu balkona :D nese az su dolu kuru alana değmiycek şekilde :)

bekletmedim derkennn aksam 6 dan sabah 10-11 e kadar fln bekledi ev koşullarında(balkonda değil)

Elinize sağlık, çok iyi bir çalışma olmuş. Umarım kaplumbağalarınıza hep böyle ilgili kalırsınız.

saolun teşekkür ederim tekrar silikonladım , arka fon , kuru alan için ısıtıcı , ısıklandırma felanda aldım en son halini çekicem :)

10 numara olmuş eline sağlık.

Paludaryumum (Yapım Aşamasında) :D

Merhaba arkadaşlar ben hem sitede hem de kaplumbağa bakımında oldukça yeniyim. Dün abim bana iki tane su kaplumbağası hediye etti çok şirinler çok seviyorum ama plastik kap almış yaşamaları için ben akvaryum almak istiyorum onlara ama nasıl yapmam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Cvp:   Paludaryumum (Yapım Aşamasında) :D

Latife kübra' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben hem sitede hem de kaplumbağa bakımında oldukça yeniyim. Dün abim bana iki tane su kaplumbağası hediye etti çok şirinler çok seviyorum ama plastik kap almış yaşamaları için ben akvaryum almak istiyorum onlara ama nasıl yapmam gerektiği konusunda pek bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Lütfen site içi arama yapınız.

Geri