Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryumumuzu temizledik bi kaç da poz verdik (:

aLyssa00

Platin 5 Üye
mailto:/s/k/15f3s.jpg

mailto:/s/k/15f4r.jpg

mailto:/s/k/15f5z.jpg

KUllandığım kum

mailto:/s/k/15f6x.jpg

mailto:/s/k/15f7v.jpg

mailto:/s/k/15f9g.jpg

Cvp: Paludaryumumuzu temizledik bi kaç da poz verdik :)

Şu tırmanmaya çalıştığı poza bayıldım :) Dağcı olcak maşallah :)

Gayet güzel olmuş:)
Yalnız suda ki bulanıklığın sebebi nedir?

Pozlar gayet hoş çıkmış :)

eminemre' Alıntı:
Şu tırmanmaya çalıştığı poza bayıldım :) Dağcı olcak maşallah :)

Ordan ayrılmıyo o zaman hep tırmanmaya çalışıyo :))

zencefil' Alıntı:
Gayet güzel olmuş:)
Yalnız suda ki bulanıklığın sebebi nedir?

Teşekkür ederimm :))

Suyu yeni doldurduğum için kum bulandırdı biraz hala tozluklar var içinde

Jadeite' Alıntı:
Pozlar gayet hoş çıkmış :)

Teşekkürlerr :))

Tebrik ederim çok hoş ve doğal bir ortam saglamişsiniz :)

Teşekkür ederimm beğenmenize sevindm :)

Temizlik zor olsada akvaryumun bu halini görmek büyük zevk :angel_not: Çok hoş gözüküyor

Evet zor oldu ama değer teşekkür ederimm :)

samsung kameran güzelmiş :)

Selam,
Foruma yeni üye oldum. 4 gün önce hediye olarak 2 su kaplumbağasına sahip oldum. Çok tatlı olmaları dışında hiçbir bilgim yoktu onlar hakkında. Fazlasıyla hayvanseverim ve onlara en iyi şekilde bakmayı istiyorum. Bu nedenle hemen en yakınımdaki bir petshopa gidip ayrıntılı bir bilgi alayım dedim fakat ne yazıkki satıcı da benden fazla bir bilgiye sahip değildi. Ben de internet aracılığı ile bilgi edineyim dedim ve biraz biraz bilgi sahibi olmaya başladım. Tahmin edildiği üzere içerisinde plastik palmiye ağcı olan küçücük bir kab içerisinde geldiler bana. Öğrendiğim kadarıyla akvaryum daha doğrusu paludaryum edinmem gerekiyormuş. Demin forumda bu konuyu incelerken sizin yaptığınız arka fon dikkatimi çekti. Yapım aşamasında fotoğraflarla şahit tutmuşsunuz herkesi :) oldukça güzel olmuş. Sizi bu anlamda tebrik etmek istedim. Umarım kağlumbağalarınız da memnunlardır evlerinin yeni dekorasyonundan :)

Emeğe saygısızlık etmek istemem ama içinde bir canlı olmadığında akvaryum yada paludaryum hiç güzel değil. Sadece benim düşüncem ama arkadaşın ki gayet hoş olmuş tebrikler

çok yaratıcı bir akvaryum

S.O.S.yolog' Alıntı:
Selam,
Foruma yeni üye oldum. 4 gün önce hediye olarak 2 su kaplumbağasına sahip oldum. Çok tatlı olmaları dışında hiçbir bilgim yoktu onlar hakkında. Fazlasıyla hayvanseverim ve onlara en iyi şekilde bakmayı istiyorum. Bu nedenle hemen en yakınımdaki bir petshopa gidip ayrıntılı bir bilgi alayım dedim fakat ne yazıkki satıcı da benden fazla bir bilgiye sahip değildi. Ben de internet aracılığı ile bilgi edineyim dedim ve biraz biraz bilgi sahibi olmaya başladım. Tahmin edildiği üzere içerisinde plastik palmiye ağcı olan küçücük bir kab içerisinde geldiler bana. Öğrendiğim kadarıyla akvaryum daha doğrusu paludaryum edinmem gerekiyormuş. Demin forumda bu konuyu incelerken sizin yaptığınız arka fon dikkatimi çekti. Yapım aşamasında fotoğraflarla şahit tutmuşsunuz herkesi :) oldukça güzel olmuş. Sizi bu anlamda tebrik etmek istedim. Umarım kağlumbağalarınız da memnunlardır evlerinin yeni dekorasyonundan :)

Malesef petshopların geneli öyle Bilinçlenmenize sevindm gerçekten :) Teşekkür ederim kaplumbağalarmda gayet memnunlar :)

meedmax' Alıntı:
Emeğe saygısızlık etmek istemem ama içinde bir canlı olmadığında akvaryum yada paludaryum hiç güzel değil. Sadece benim düşüncem ama arkadaşın ki gayet hoş olmuş tebrikler

Anlamayamadım pek ama göremediniz sanırım içinde 3 tane kaplumbağa var yne de teşekkür ederimm :)

tghn1020' Alıntı:
çok yaratıcı bir akvaryum

Beğenmenze sevndm

Geri