Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!eminemre' Alıntı:Şu tırmanmaya çalıştığı poza bayıldımDağcı olcak maşallah
![]()
zencefil' Alıntı:Gayet güzel olmuş
Yalnız suda ki bulanıklığın sebebi nedir?
Jadeite' Alıntı:Pozlar gayet hoş çıkmış![]()
S.O.S.yolog' Alıntı:Selam,
Foruma yeni üye oldum. 4 gün önce hediye olarak 2 su kaplumbağasına sahip oldum. Çok tatlı olmaları dışında hiçbir bilgim yoktu onlar hakkında. Fazlasıyla hayvanseverim ve onlara en iyi şekilde bakmayı istiyorum. Bu nedenle hemen en yakınımdaki bir petshopa gidip ayrıntılı bir bilgi alayım dedim fakat ne yazıkki satıcı da benden fazla bir bilgiye sahip değildi. Ben de internet aracılığı ile bilgi edineyim dedim ve biraz biraz bilgi sahibi olmaya başladım. Tahmin edildiği üzere içerisinde plastik palmiye ağcı olan küçücük bir kab içerisinde geldiler bana. Öğrendiğim kadarıyla akvaryum daha doğrusu paludaryum edinmem gerekiyormuş. Demin forumda bu konuyu incelerken sizin yaptığınız arka fon dikkatimi çekti. Yapım aşamasında fotoğraflarla şahit tutmuşsunuz herkesioldukça güzel olmuş. Sizi bu anlamda tebrik etmek istedim. Umarım kağlumbağalarınız da memnunlardır evlerinin yeni dekorasyonundan
![]()
meedmax' Alıntı:Emeğe saygısızlık etmek istemem ama içinde bir canlı olmadığında akvaryum yada paludaryum hiç güzel değil. Sadece benim düşüncem ama arkadaşın ki gayet hoş olmuş tebrikler
tghn1020' Alıntı:çok yaratıcı bir akvaryum