Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paolo yok!

paolo nutinitr

Altın 2 Üye
Paolo yok artık! :':)':)':)'( Bulamıyorum evde değil hiç bir yerde yok.:':)'( Güneşlenmeye bıraktım.Sadece 2 saat üstü kapalıydı.

Cvp: Paolo yok!

Bilmiyorum yere bakıyorum orada değil.Ama her zaman aynı yerdeydi.

Balkonda mı güneşlendiriyorsunuz? Eğer balkonsa aşağı düşme ihtimali var mı? Balkonda saksı falan varsa onların arkasına bakın.

Evet.Balkondaydı ama aşağı düşme ihtimalide yok.Kaptan çıkamaz ki.Saksılar vardı.Büyük kuş gelse saksılar yerinden oynardı.OFF!!!

Eğer kaptan çıkamaz diyorsanız geriye sadece kuşlar kalıyor sanırım :( Büyük kuş değil küçük kuşun da kapma ihtimali var dolayısıyla saksılar yerinden oynamayabilir

Serçe nasıl yesin ki kocaman kaplumbağayı?Olmuşla ölmüşe çare yok.Benim ilk kaplumbağamdı.Onu hiç bir zaman unutmayacağım...

Serçeden başka kuşlarda var. Bence hemen umutsuzluğa kapılmayın bende evde kaybetmiştim 2,5 hafta sonra çıktılar. Balkonu iyice arayın balkon kapısından içeri girme ihtimali varsa evide arayın. İnşallah bulursunuz Paolo'yu :(

Aynısı geçen hafta başıma geldi.Büdü kayboldu. 2 saat sonra ayakkabımın içinden çıktı :) Umudunuzu kaybetmeyin ben de kuşlar götürdü sanmıştım .

Bence yine de bahçeye inip bakmanızı öneririm. Evi de iyice arayın. Sizin kapluş büyük ihtimalle firar etmiş.

Balkondan eve giremez engel var.Kabında çıksa aşağı balkondan aşağı düşer.Yer hep taş.Ama ben gene bekleyeceğim.Belki evden bi' yerden çıkar gelir.Onu çok özleyeceğim. :(

Balkondan aşağı düşme ihtimali varsa, aşağı inip arayın lütfen.

Siz aramayı yapın ama balkonda üzeri açık bir kapta ise karga almıştır. Tedbirsiz güneşlendirme 5 dk bile olmaz.
Üzüldüm ufaklığa..,

Kaplumbağanızdan vazgeçmeyin lütfen.
Gerekirse balkonun altını didik didik edin :(
Kaplumbağalar gözetim altında güneşlendirilmeli.Boyutu ne olursa olsun.
Umarım başına bir iş gelmeden bulabilirsiniz.

Kaybolduğundan beri arıyorum.Aramıyorum değil her balkona çıktığımda bakıyorum.Saklanıp çıkar diye.:'(

Geri