Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Papağanımın gözü sürekli kapalı

Betulsah

Bordo Bereli
Merhaba, papağanımın gözü sürekli kapalı. Bazen açıyor ancak kızarıklık yok. Gözü açıkken de herhangi bir sorun görünmüyor ama çoğunlukla kapalı tutuyor.

Veterinerimize fotoğraf gönderdim ve bir şey olmadığını söyledi ancak içim pek rahat etmiyor. Yaklaşık 7-8 gündür bu şekilde. Banyo yaptırmam gerekiyordu, gözü düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Sonrasında banyo yaptırdım, belki rahatlar diye düşündüm ancak hala aynı.

Daha önce çok kuş baktım ama böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Acaba ben mi fazla kuruntu yapıyorum?
9247.webp

Uzaktan çektim yaklaşınca gözünü açıyor
9136.webp

Gözü açıkken de böyle

Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama içim rahat etmediği için danışmak istedim

Bazen gözünü kaşıdığında gözü sulanıp kızarıyor. Birkaç saat sonra kızarıklık ve sulanma geçiyor ama gözünü sürekli kapalı tutuyor.

Geri