eisenstein
Bronz 4 Üye
arkadaşlar daha önce kapluşları ve küçük akvaryumlarını tanıtmıştım . Şimdi ise siteden gelen tavsiyeler üzerine yaşam alanlarını genişlettim . 78(boy) x 40(en) x 45(yükseklik) boyutlarında kapluşların içinde kaybolacakları bir akvaryum aldım ve 27 cm su doldurdum içine . Fotoğraflarını en kısa zamanda siteye koyacağım . Fakat aklıma takılan bir kaç soru var onları sormak istedim .
Öncelikle akvaryumum şu anda ne kadar su barındırıyor bunu hesaplamanın formulu nedir ?
Akvaryuma Atman 3335 dış filtre aldım içinde zeolit sünger ve aktif karbon var her kat arasındada elyaf , Bu iyi bi filtre midir içindekiler yeterli midir ?
Yine atman marka 100 W ısıtıcı aldım , pet shop yeterli olacağını söyledi ama petshoplara güvenim kalmadı. Sizce yeterli midir ?
Mavi damlayı bu akvaryuma ne sıklıkla ve kaç damla kullanmalıyım ?
Gaga taşı aldım bir de. Bunu nasıl kullanacağımı da bilemiyorum. Bilgi verebilir misiniz ?
Bir de camlara yapışan balıklardan almak istiyorum akvaryumun dibini de temizliyormuş , alsam kapluşlar balığı yer mi ?
Edit tubidik: Türkçe'mize özen gösterelim.
Öncelikle akvaryumum şu anda ne kadar su barındırıyor bunu hesaplamanın formulu nedir ?
Akvaryuma Atman 3335 dış filtre aldım içinde zeolit sünger ve aktif karbon var her kat arasındada elyaf , Bu iyi bi filtre midir içindekiler yeterli midir ?
Yine atman marka 100 W ısıtıcı aldım , pet shop yeterli olacağını söyledi ama petshoplara güvenim kalmadı. Sizce yeterli midir ?
Mavi damlayı bu akvaryuma ne sıklıkla ve kaç damla kullanmalıyım ?
Gaga taşı aldım bir de. Bunu nasıl kullanacağımı da bilemiyorum. Bilgi verebilir misiniz ?
Bir de camlara yapışan balıklardan almak istiyorum akvaryumun dibini de temizliyormuş , alsam kapluşlar balığı yer mi ?
Edit tubidik: Türkçe'mize özen gösterelim.