Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Pet Shopta gördüğüm bir kaplumbağa

BEC

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar merhaba,

Taşdelen/Çekmeköyde bir pet shopta yine ısıtıcısız bir ortamda kabuklarını dökememiş bir sevgili kaplumbağa dostumuz yaşam mücadelesi veriyor. Benim konularımı okuyanlar bilir 3 adet kaplumbağam ve 3 akvaryumum var yerim olsa ben alacağım ama alamıyorum ne yazık ki. Sahiplenmek isteyen bir arkadaş olursa 7-8 cm boylarında göz kararı ve kabuk dökememiş olması dışında güzel bir ortamda kendine gelir gibi duruyor.

İstanbul içinde sahiplenmek isteyen olursa bizzat kendim gidip kaplumbağayı satın alacağım ve isteyen kişiye elden teslim edeceğim.

Zavallı dostumuzu kurtaralım arkadaşlar her gördüğümde içim acıyor gerçekten...

Cvp: Pet Shopta gördüğüm bir kaplumbağa

ben almak isterdim fakat bir tanesini bu sabah kaybedince 2 tane olsunlar istemiyorum beslenme konusunda gene 1 tanesi eksik kalırda zarar görmesin .umarım sahiplenen biri çıkar

Geri