Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Petshopa gıttım ısıtıcı aldım adam gerekmez dedi

ata12

Altın 1 Üye
Petshopa gıttım ısıtıcı aldım adam gerekmez dedi ne yapayım arkadslar

Cvp: Petshopa gıttım ısıtıcı aldım adam gerekmez dedi

bence almalısın cunku havalar sogumaya basladı su seviysei sabit 25-28 derece olmalı :D

teşekkürler hemen alıp gelıyorum bugun

Adam bilgisiz olduğu gibi bir de ahkam kesmiş. Evindeki kaloriferleride söksün o zaman, gerekmez :)

Bu petshoplar neden milleti kandırmaya çalışıyor anlamıyorum bilgisizse yorum yapmayacak.Tabiki ısıtıcı gerekir.:fear:

Ben bu pet shop u anlamadım normalde para kazanmak için herşeyi yaparlar şimdide 30 tl lik şeye gerek yok demişler noluo ya kıyametmi gelio :D

adam geleceğe yatırım yapıyor; tospalar ölecek;sen gidip ondan alıcaksın.. bazıları sadece uvb lambanın yeterli olduğunu felan da söylüyor.. ısıtıcı al sen kesinlikle gerekli

iyide tosbağalar 5 tl ısıtıcı 30 tl

Yaz aylarında kullanılmadığı için acelesi yok anlamında da gerek yok demiş olabilir. Ama bu bir gerçek ki pet shoplar kaplumbağa bakımı konusunda aşırı bilgisiz.

evet merve hanımın dediği gibi kaplumbağa bakımından hiç anlamıyorlar.

yaklaşık olarak ısıtıcısız kaplumbağalar 2 haftada felan ölüyor.. 2 kaplumbağa baktığımızı düşünürsek 2 haftada 10 lira kazandırırız.. 6 haftada ısıtıcıdan kazancağının daha fazlasını kazanır. şaka bir yana yazın ihtiyaç duyulmuyor uvb çok fazlasıyla yetiyor ama kışın bu geçerli değil

evet .

Geri