Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

pıtır yine parmağımın derisini kopardı!!

pıtırım

Altın 3 Üye
pıtır iyice vahşileşti son zamanlarda çok oburlaştı.. iştahından şikayetçi değilim ama yem vermeye korkar oldum.. zaten elime yem kutusunu alır almaz her yer su oluyor yemi vermeye çalışırken ise o kadar hızlı çırpınıyor ki akvaryum kenarlarına tutunuyor :) tetra reptomin veriyorum 1 aydan beri ondan sonra bu kadar iştahı açıldı sanırım.

bu arada deminden hart diye yoldu parmağımın derisini :)

Cvp: pıtır yine parmağımın derisini kopardı!!

Aman dikkat, sizin kaplumbağa snap olabilir :D

Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=qDcd9KjUBc4

Snapping turtle çok vahşi ve saldırgan bir su kaplumbağasıdır :)

bu çok korkunç benim pıtırım çok sevimli bir kırmızı yanak.

Farkındayım Hande Hanım, latife yaptım sadece :)

peki teşekkürler :) benim beyin sulandı ekonomi haberi okuyorum malum büyük gün yarın :ff:

Kolay gelsin artık yarın kurtuluyorsunuz, sınavda başarılar dilerim:)

Bizim hoca tezimizin özetini ve vardığımız sonuçları final sınavında sordu, umarım deli eminde bu tarz bir şey sorar size yani en azından tezinizden sorması dileğiyle :)

Yaramaz Pıtır :)

Benimkide effetmiyo ısırıyor bende derim soyulmadı ama ısırık izi 4 gün geçmemişti.

kerberos' Alıntı:
Kolay gelsin artık yarın kurtuluyorsunuz, sınavda başarılar dilerim:)

Bizim hoca tezimizin özetini ve vardığımız sonuçları final sınavında sordu, umarım deli eminde bu tarz bir şey sorar size yani en azından tezinizden sorması dileğiyle :)

cari açıkla büyüme rakamlarını sordu bir de TCMB başkanının 'tl doları yenecek' sözünü yorumlayın dedi :) salladım bende birşeyler gitti :)

dermet' Alıntı:

yaramaz ötesi :)

antifbyigit' Alıntı:
Benimkide effetmiyo ısırıyor bende derim soyulmadı ama ısırık izi 4 gün geçmemişti.

bildiğiniz kopardı artık soymak da kar etmiyor yem verirken tırsıyorum

Finaller ve sınavları biten, bitecek olan herkese geçmiş olsun şimdiden :)

eminemre' Alıntı:
Finaller ve sınavları biten, bitecek olan herkese geçmiş olsun şimdiden :)

bitmedi daha ama şimdiden teşekkürler :) azı bitti çoğu kaldı diyelim.

Tezden de kurtuldunuz artık, geçmiş olsun :) Benimde tek bir sınavım kaldı onuda verince İstanbula ailemin yanına gideceğim hemen :D

Bir çekocu olarak, bir iktisatçı kadar ekonomi bilmesem de soruları öyle kolay değilmiş işiniz zormuş cidden :)

Benim Donatello da elime saldırıyor. Kabuğunu fırçalamak için aldığım zaman hem elime hem de fırçaya saldırıyor :)

kerberos' Alıntı:
Tezden de kurtuldunuz artık, geçmiş olsun :) Benimde tek bir sınavım kaldı onuda verince İstanbula ailemin yanına gideceğim hemen :D

Bir çekocu olarak, bir iktisatçı kadar ekonomi bilmesem de soruları öyle kolay değilmiş işiniz zormuş cidden :)

rahat olun bende bilmiyorum zaten ekonomi haberlerini okudum öyle girdim sınava birazda birikmiş bilgilerimle bakalım nolcak :) vizede euro krizini sormuştu aldım ama o zaman moralim bozuktu pıtır hastaydı sınavdan sonra veterinere götürmüştüm

size geçmiş olsun ve iyi tatiller şimdiden az kalmış benim 4 tane var daha :(

Jadeite' Alıntı:
Benim Donatello da elime saldırıyor. Kabuğunu fırçalamak için aldığım zaman hem elime hem de fırçaya saldırıyor :)

elime aldığımda çok sakin ama elimde yem kutusunu görmesin hemen canavarlaşıyor hele kapağını açtığımı görünce daha canavarlaşıyor yemi elime aldığımı görünce daha dahada canavarlaşıyor :)

kerberos' Alıntı:
Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=qDcd9KjUBc4

Snapping turtle çok vahşi ve saldırgan bir su kaplumbağasıdır :)

o nasıl bir kaplumbağadır izlerken korkup sandalyeden düştüm :p :ashamed0006:

Bazen çok acıktıklarında o an kendilerini kaptırıp hart ısırıyorlar.

dün yine yaptı aynı şeyi yem vermeye korkar oldum :) ama yine de parmağımı koparırsa koparsın önemli değil yeterki iştahı hep yerinde olsun, hep iyi olsun :)

Geri