cingöz78
Bronz 4 Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Benim şuan ölüm fanusu diye tabir ettiğiniz kaplara benzer üstü kapalı yanlardan delikli taşıma için uygun kaplardan var.Ben değiştirmek istiyorum.Fakat babam bana çok kızmıştı alma diye.Sonunda ikna ettim çok zor oldu ama oldu ilk önce akvaryum alıyım demiştim hazır sonra ondan vazgeçtim camcıda kestireyim dedim babam camcıda kestirme çatlar falan dedi.Onların iş yerindede büyük bir akvaryum varmış onlarda hazır almışlar.Bizimki çatladı her yer su oldu falan dedi hazır bile böyle oluyorsa camcıda kestirdiğin kim bilir nolur diyo.Ben kaplumbağa için çok suya gerek yok falan diyorum bir şey olmaz diyorum anlamıyor.Her neyse ondanda vazgeçtim https://www.sukaplumbagasi.com/forum/bu-plastik-kaplarda-beslenir-kaplumbaga-t-1943.html bu linkteki plastik kaplardan bulabilirsem kesinlikle bunlarda beslerim ama bir arkadaş almış(Peynir&Pörtlek) ama onun normal plastik kapmış düz resimde görüldüğü gibi değilmiş kuru alanı falan oda kendisi yapmış ben ona karar vermiştim ama ben düz plastik kap almak istemiyorum ve şuan kendi kanaatim hazır bir akvaryum ya da o linkteki kaplardan bulabilirsem onlardan almak hazır akvaryum alırsamda ısıtıcısını filtresini falan www.otuz.com dan alacağım bilmiyorum size sorayım dedim ne yapmalıyım bu arada ben o plastik kaplardan alırsam ben karabükte oturuyorum burda var mı yok mu diye hafta sonu soracağım.Yoksa yakında Ankara'ya gideceğiz orda bulabilirsem ordan alcam sizce ne yapmalıyım ???