Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Propec PetShop

emronyus

Elmas 5 Üye
Geçenlerde arkadaşım bana balıklarını aldığı petshopu anlatıyordu. "Dikenli dikenli bir kaplumbağa gördüm." dedi bana. Ardından eve dönünce arkadaşıma bir Mississippi Map Turtle resmi yolladım ve bana petshopta gördüğünün buna çok benzediğini söyledi. Hemen petshopun adını ve adresini sordum. Bana sadece Ulus(Ankara) tarafında olduğunu ve adının "Propec Petshop" olduğunu hatırladığını söyledi. İnternette bayağı aradım ama sitesini bulamadım. Bu petshop hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba. ? Varsa bana telefon ve adresini verebilir mi ? Çok aradığım bir tür ve bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Cvp: Propec PetShop

Emre Bey olmadı gidip arayıp bulalım o pet shopu :D
Değişik türleri aramama rağmen bulamıyorum.
Acaba akvaryumcular çarşısında falan mı?

Arkadaşım metroyla gidiyormuş. Sordum ona metrodan iniyorsun sonra hangi caddeden nereye gidiyorsun tarif et. O da deiki caddeden dümdüz çıkıyorum. Hangi cadde diye soruyorum bildiğin cadde diyor. Doğru dürüst anlatamadı gitti.

Umarım düzgün bir tarif alırsınız ve bizlerle de paylaşırsınız.

Evet bende farklı bı tür beslemeyi
Çok istiyorum ama hiç nasip olmadı akvaryum U büyüteceğim eğer 1 kaplumbağa daha alırsam öğrenebilirseniz çok memnun kalirim

Arkadaşlar bakacak durumu olmayanlar heveslenmesin,cidden yazık etmeyelim hayvanlara :)

Bakacak durumu olsa da hevesi geçiyor bir çok kişinin. Seneler boyu aynı hevesle bakmak lazım. :)

Emre beye katılıyorum seneler boyu aynı hevesle bakmak gerekir :)

Yalnız verdiği ismin petshop ismi olduğunu zannetmiyorum. :)
1.si Propac markasının yazısını görmüş onu hatırlamış olabilir.
2.si Google map'den baktığımızda propec petshop bulunamazken propAc petshop Demirtepe metro çıkışına yakın yerlerde gözüküyor.
3.sü Ulusta genelde Türkçe isimli petshoplar oluyor diye hatırlıyorum.

Evet propec köpek maması markasıymış. Biraz daha ayrıntılı bir tarif aldım ama hala kafam bulanık. Babamın ulusta çok tanıdığı olduğu için sık gider oralara. Ben kafama koydum. Bulacağım o petshopu :D

Geri