Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Red Eared Slider

Odontochelys

SKF Delisi
Sakarya Ada Petshop'da bir tane 2-3 yaşlarında obezite problemi olan 8-9 cm kabuk boyuna sahip dişi olduğunu düşündüğüm Red Eared Slider bulunuyor.Benimkiler bahsi geçen Red Eared Slider'a nazaran küçük boyda oldukları için problem yaşayabilecekleri endişesiyle henüz karar veremedim.
Bununla birlikte 2 tane de cüce olduğunu düşündüğüm Red Eared Slider (3 cm dahil değiller) bulunuyor.
Bakım şartları tahmin edildiği gibi oldukça kötü.Hatta kötü demek yetersiz kalır.Bu şekilde kaldıkları sürece gelecekleri pek parlak değil.
Satın alıp yardımcı olmak isteyenlere aracı olabilirim.

Cvp: Red Eared Slider

Furkan olmadı sen al , sonra senden sahiplensinler ömürleri kısalıyor orada durdukca ne kadar uzucu:(

Büyüğü alacağım ancak yavrular için kesin bir kararım yok.

al kurtar onları furkan abisi sonra sahiplendirmek istersen alıcı çok olur önemli olan onların o pis ortamdan kurtulması

Amacım +1 kaplumbağa bakacak sistemi olanlara vesile olmaktı.Bu durumdan haberi olanlar ilgili olduklarını bildikleri/düşündükleri insanlara haber verse illa ki birileri çıkar bakmak isteyen.Ancak ben şimdilik en fazla bir tane alabilirim.Daha fazlasını kurtaracağım diye elimdekilere eziyet edemem ne yazık ki.

anladım başka akvaryumunuz vardır muhakkak diye dedim ben :)

Odontochelys' Alıntı:
Sakarya Ada Petshop'da bir tane 2-3 yaşlarında obezite problemi olan 8-9 cm kabuk boyuna sahip dişi olduğunu düşündüğüm Red Eared Slider bulunuyor.Benimkiler bahsi geçen Red Eared Slider'a nazaran küçük boyda oldukları için problem yaşayabilecekleri endişesiyle henüz karar veremedim.
Bununla birlikte 2 tane de cüce olduğunu düşündüğüm Red Eared Slider (3 cm dahil değiller) bulunuyor.
Bakım şartları tahmin edildiği gibi oldukça kötü.Hatta kötü demek yetersiz kalır.Bu şekilde kaldıkları sürece gelecekleri pek parlak değil.

Yavrular daha duruyor mu

ecem97' Alıntı:
Odontochelys' Alıntı:

Yavrular daha duruyor mu

Kaplumbağalar telef olmuş ne yazık ki

Geri