Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Reklam

Raccolta

Altın 2 Üye
-Konuyu değiştirdim. Arkadaşlar uygun bölüme taşırsa sevinirim.-

mailto:/z/9/9kj5x.jpg

mailto:/z/9/9kjcx.jpg

mailto:/z/9/9kjdd.jpg

mailto:/z/9/9kjds.jpg

27 yunus yakalandı. O günden bu yana 2'si öldü.

Yunusları havuzda yüzerken görmek heyecan veriyor olabilir. Ancak tutsak tutulmak yunusları yıldırıyor ve depresyona sürüklüyor. Sonuçta bu zeki deniz canlılarının ait oldukları yer açık denizler.

Doğru şekilde bilgilenin. Yunuslar yerine, eğlenmek istiyorsanız gidip palyaço balığına bakın.
mailto:/z/9/9kjk9.jpg

Cvp: Reklam

Raccolta' Alıntı:
-Konuyu değiştirdim. Arkadaşlar uygun bölüme taşırsa sevinirim.-

mailto:/z/9/9kj5x.jpg

mailto:/z/9/9kjcx.jpg

mailto:/z/9/9kjdd.jpg

mailto:/z/9/9kjds.jpg

27 yunus yakalandı. O günden bu yana 2'si öldü.

Yunusları havuzda yüzerken görmek heyecan veriyor olabilir. Ancak tutsak tutulmak yunusları yıldırıyor ve depresyona sürüklüyor. Sonuçta bu zeki deniz canlılarının ait oldukları yer açık denizler.

Doğru şekilde bilgilenin. Yunuslar yerine, eğlenmek istiyorsanız gidip palyaço balığına bakın.
mailto:/z/9/9kjk9.jpg

paylaşım için çok sağolun.

Zamanında yunus, katil balina gibi canlıların olduğu su dünyası adında bir gösteri merkezine gitmiştim. Seyri eğlencesi çok keyifli, çok profesyoneller ama koca balinaya ne kadar büyük bir havuz yapabilirsin ki.
Dört numaralı resim çok duygusal olmuş.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:smile:

Geri