Rs Electrical 702 iç filtre kullanıyorum bugün aldım daha benim sorunum akvaryumun içindeki pislikleri yem kalıntılarını temizleyememiş olması başta çok güzel aldı temizledi birazını sonra temizlemedi nerdeyse 1 defa çıkarttım temizledim sünger gibi mavi birşey vardı içinde onu yıkadım güzelce geri yerine koydum ve taktım ama hala tam temizlemiyor. Birde çok ses çıkartıyor hava borusu takılı hava borusundan geliyor ses hava borusu çokmu önemli çıkartırsam ses kesilir mi ?
RS-702 İç Filtre 1500 LH
Orta boy akvaryumlarda mekanik, biyolojik temizlik ve oksijen sağlayan, saatte 1500 litre su filtreleme kapasiteli 18 watt gücünde iç filtredir. Standart olarak hava çıkış yönlendiricisi,süngeri ve hava hortumu bulunmaktadır. Filtre haznesi tek bölümden oluşmaktadır.
RS-702 İç Filtre 1500 LH
Orta boy akvaryumlarda mekanik, biyolojik temizlik ve oksijen sağlayan, saatte 1500 litre su filtreleme kapasiteli 18 watt gücünde iç filtredir. Standart olarak hava çıkış yönlendiricisi,süngeri ve hava hortumu bulunmaktadır. Filtre haznesi tek bölümden oluşmaktadır.