Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Rüyamda

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar rüyamda arkadaşımla geziyodum orda bi cafede adam vardı adamın kabuşları vardi adama yaşlarını sordum adam bana 20 dedi bende adama kabuşlarla ilgili vir soru sordum adam bana getir dedi.Bende getirdim sonra bi anda bizim eve gittik ama o ev bizim değil adamındı.Ben 2dakka arkamı döndüm bide baktım kabuşumin kabugu hafifce yarılmış elime sopa aldım ve napıyosun diye sordum adam silah çıkardı ve cevap vermeden diyer kaplumbağanı sakladım bulirsan kurtulursun dedi buldum ve çıktım içimden adam malmı dige düsündüm.Çok ilginc bi rüya heralde dün izlediğim filimden ve kabuşlarıma kafayı takışımdan etkilendim sabah kalktım kabuşun kabuğu tek parçaydı... :D

Çok ilginçmiş.Ben de böyle ilginç bir rüya görmüştüm;
Rüyamda kapluşum büyümüş, ananemlerin evindeydi(neden orada bilmiyorum çünkü ben kapluşumu asla kimseye vermem).Onlara gittiğimizde kapluşumu gördüm ananem bana kapluşun büyüdü açıldı dedi.Böyle üstünde yarıklar vardı.Aradan zaman geçiyor :) sonra ben bu kapluşların kabuğunu incir soyar gibi soyan bir çete buluyorum.Kapluşları alıp kabuğunu 5 parçaya ayırıp içindeki bütün organları alıyorlar sanra tekrar kapatıp çaldıkları yere bırakıyorlar, bıraktıkları yerde kapluşlar tekrar canlanıyorlardı :p (artık bunların amaçları neyse :p ) Eve gidiyorum kapluşla oynarken elimde 5 parçaya ayrılıyor.Sonra parçaları birleştirince tekrar canlandı.Bundan sonra ne oldu hatırlamıyorum. Bende gecenin yarısı yataktan kalkıp kapluş tek parça mı diye baktım.Sorun yok sağlam, acaba ben neden etkilendim de böyle saçma bir rüya gördüm :)

ben sürekli acayip rüyalar görürüm.:D eski kapluşum varken birkaç tane kapluşlu rüya görmüştüm ama unuttum.kapluşlu olmayan bisürü ilginç rüyam var ama alakasız olmasın diye yazmıyorum.:)

woswos' Alıntı:
Çok ilginçmiş.Ben de böyle ilginç bir rüya görmüştüm;
Rüyamda kapluşum büyümüş, ananemlerin evindeydi(neden orada bilmiyorum çünkü ben kapluşumu asla kimseye vermem).Onlara gittiğimizde kapluşumu gördüm ananem bana kapluşun büyüdü açıldı dedi.Böyle üstünde yarıklar vardı.Aradan zaman geçiyor :) sonra ben bu kapluşların kabuğunu incir soyar gibi soyan bir çete buluyorum.Kapluşları alıp kabuğunu 5 parçaya ayırıp içindeki bütün organları alıyorlar sanra tekrar kapatıp çaldıkları yere bırakıyorlar, bıraktıkları yerde kapluşlar tekrar canlanıyorlardı :p (artık bunların amaçları neyse :p ) Eve gidiyorum kapluşla oynarken elimde 5 parçaya ayrılıyor.Sonra parçaları birleştirince tekrar canlandı.Bundan sonra ne oldu hatırlamıyorum. Bende gecenin yarısı yataktan kalkıp kapluş tek parça mı diye baktım.Sorun yok sağlam, acaba ben neden etkilendim de böyle saçma bir rüya gördüm :)

senin ruyanda ilginçmiş ama ben varya rüamda adamı öldüresim geldi.

ben bikere rüya gördüğümü anladım ve bi kızı dövdüm.rüya olduğunu anlamak harika.şimdi aklıma geldi bikere tavşan besliyodum ben.rüyamda bahçedeydim.tavşanım bi sandalyenin üstünde duruyordu.annem gelip sandalyeye oturdu.ben anne kalk orda tavşanım var diye bağırıyordum.annem boşver durur orda işte ne güzel diyordu.ben panik içinde annemi itmeye başladım.hiç yerinden kımıldamıyor.bir de iğrenç iğren gülüyor.ben tekme yumruk daldım.itmeye çalışıyorum.1cm bile kımıldamıyor.o sırada hala yumruk atmaya çalışarak uyandım.:D

Geri