Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sabahları uyuyan kaplumbağa

EverDEbo

Gümüş 5 Üye
2 tane su kaplumbağam var küçük olan sabahlara uyumaya basladı sorun olurmu .aksam yatarken sinek vardı bi rtane ve baktımki akvaryuma doğru gitti sonra çok ince bir ses duydum vızıldama gibi baktım sinek yok yemesi sorun edermi haslatık gibi

Cvp: su kaplumbağam sabahları uyuyor ve 1 keresinde sinek yedi sorun olurmu

Sinekler bir çok zararlı bakteri ve mikrop taşıyabilir. Ancak bu konuda zararı olacağına dair net cevap verilmesi imkansız. Doğada sinek gibi haşereleri yerler ama oradakiler şehirlerdeki sinekler kadar vücutlarına zarar verecek yada bağışıklığı olmadığı hastalıklar taşımaz.
Bir sorun olması küçük bir ihtimal. Bence rahat olabilirsiniz.

Sabah uyuyan kaplumbağa gün içinde nasıl davranıyor? Yem yemesi nasıl? Gecede uzun uyku hali var mı?

yem yiyor normal davranıyor gece düzenli uyuyor yani nasıl diyim biraz geç kalkıyor

Anladım. Dönem dönem hareketleri değişebilir. Hava değişimleri ve sıcak da biraz etkilemiş olabilir. Diğer durumları normal ise endişe etmeyin derim.

teşekkürler

Geri