Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sadece Yapamadıklarımızdan Pişman Oluruz ...!

frhtkoc

Altın 5 Üye
ONUN PAHASINA BUGÜNE KADAR YAŞADIKLARIMI ÇABALARIMI SİLMEK İSTEDİĞİM HAYATTA GERİ DÖNMEK İSTEDİĞİM TEK ANDAN BAŞLATMAK İSTİYORUM HERŞEYİ. ORADA O KARARI VERMEMİŞ, VEREMEMİŞ OLMANIN PİŞMANLIĞINI ÖMRÜM BOYUNCA YAŞADIM BELKİDE, VE BÜTÜN BU OLANLARDAN YILLAR SONRA İÇİME BİR YUMRUK GİBİ OTURAN VE BUNU YAZMAMA NEDEN OLAN ŞEY, YAŞADIĞIM O ÜLKEDE BİR DOKTORUN GÖZLERİMİN İÇİNE BAKA BAKA BİR BAŞKA DİLDE HAYATIMIN SONLANMAK ÜZERE OLDUĞUNU SÖYLEMESİYDİ. EVET YOLA ÇIKIŞIMIN SEBEBİ DOKTORUMUN HER GÜNÜMÜ SON GÜNÜM GİBİ YAŞAMAMI İSTEMESİYDİ BENDEN. TATİLE ÇIK DEDİ BANA O ADAM. TATİL, DÜNYA TURU, GÖRMEDİĞİM YERLERİ GÖRMEK HİÇBİRİ DEĞİL DÜNYAYLA VEDALAŞIRKEN GÖRMEK İSTEDİĞİM EN ÖNEMLİ HESABIM (SEVİMİ). HAYATIM BOYUNCA HİÇ KİMSEYİ SEVMEDİĞİM KADAR SEVDİĞİM O KADINI BULUP ONA SEVDİĞİMİ SÖYLEMEKTİ. ONA O GÜN SÖYLEYEMEDİĞİM HERŞEYİ İÇİMDE BÜYÜYEN O YUMRUĞU ANLATMAKTI.BELKİ SON ANIMDA ONA SARILMAK AMA ARTIK BU SON DURAK BİLİYORUM. HAZIR OLACAM VE KARŞISINA ÇIKACAM. HAYATIM BOYUNCA ONA GİTMEYİŞİMİN SEBEBİ KÜÇÜK GARANTİLERİMİ KAYBETMEMEKTİ BELKİ. OYSA O KARARI VERSEYDİM ONA DAHA ÖNCE SAĞLIĞIMDA GİTSEYDİM BELKİDE BÜTÜN ÖMRÜMCE ÇEKTİĞİMDEN ÇOK DAHA AZ ACI ÇEKERDİM. OYSA HEPSİNİN ÖTESİNDEKİ EN BÜYÜK HATAM KAFAMDA BİTİRDİĞİM VE BİRGÜN MUTLAKA SÖYLEYECEM DEDİĞİM ŞEYİ ERTELEMEKTİ. ERTELEMEK SANKİ YARININZDAN EMİNSİNİZ GİBİ VERDİĞİNİZ O KARAR. KAFANDA BİEŞEY VARSA BUGÜN YAPMALISIN. O GÜN YAPMALIYDIM. BİLDİĞİM BİR ŞEY VARKİ ONU BULDUĞUMDA BİR AN BİLE ERTLEMEYECEM.

ASLINDA HİÇBİRŞEY OLDUĞU GİBİ DEĞİL. BU EMİRGANLI ASİ ÇOCUK HAKAN AYMAZIN İSVEÇLİ PROFOSÖR SAFFET ERCANA DÖNÜŞMESİNİN HİKAYESİ. BU BİR ADAMIN KENDİ KİMLİĞİ İLE ÜLKESİNE GİREMEMESİNİN HİKAYESİ. BU KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ DÖRT DUVAR ARASINA KAPATMAK İSTEYENLERDEN KAÇAN BİR GRUP ARKADAŞIN HİKAYESİ.

HEP SONRAYA ERTELEMEK HEP BİR SONRAKİNE YARININ NE GETİRECEĞİNİ BİLMEDEN BİRDAHA BU DUYGUYU YAŞAYIP YAŞAYAMAYACAĞINI BİLMEDEN. HANGİ SONRAYA SONRA DİYE BİRŞEY YOK. BU GÜN VAR BELKİ YARIN YOK...

Not: Bu Hikayeyi Okuyan Arkdaşlar. Eğer Kafanızda Birilerine Söylemek İstediğinz Birşeyler Varsa Bunu Ertelemeyin. Bunu Hemen Yapın. Çünki Yarının Sizlere Neler Getireceği Belli Değil. Hayatınızı Bir Pişmanlık Üzerine Kurmayın....

Bu yazı başka bir siteden alıntıdır.Arkadaşlar Son ders üniversite ve aşk diye film izledim film bu yazının üzerine kurulmuş ben çok etkilendim sizinlede paylaşmak istedim aslında yazı çok dogru söylüyor 1 dk sonra ne olacagımız belli değil ne olursa olsun herşeyi biran önce istediğimiz gibi yapmalıyız. Sonradan pişman olmaktansa ...... Yazı biraz uzun gibi ama okuyun okunmaya değer bir yazı .

Not: Bu arada büyük harfle kopyaladım direk küçük harfle düzeltmesi biraz uzun sürer sanırım umarım anlayışla karşılarsınız .

Cvp: Sadece Yapamadıklarımızdan Pişman Oluruz ...!

Ama bu olmadı :(
Öyle bir geçer zaman ki konuşacak birşey kalmaz
zaman hızla akıp gider biz yapamadıklarmızı son saate
yaklaştığımızda yaparız. :(
paylaşımın için çok teşekkürler. +2

Cvp: Sadece Yapamadıklarımızdan Pişman Oluruz ...!

Bazen delicesine yapmayı istediğin şeylere ya gururun karşı gelir ya da kendi prensiplerin. İnsanı en çok yıpratan kendisidir... Belki bu yazı bir şeyler için umut eden ama yapmaya cesaret edemeyenlere örnek olur. Paylaşımınız için teşekkürler.

Geri