Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sahiplendirme

melisssaaaaa

Yeni Üye
Merhabalar bir yakınımızın hediyesi olan topsy ve tim adında iki tane 8 aylık kaplumbağamız var ( boyları 8 aya göre fazlasıyla büyük sebebini hiç bilmiyoruz :)). ) hem bakımı çok zor olduğu için hemde başka şehire taşınacağımız için sahiplendirmek istiyorum. Konum olarak Pendik te yaşıyorum . Kaplumbağalarımıza iyi koşullarda bakmak ve sahiplenmek isteyenler olursa mesaj atabilirsiniz.

Benim kaplumbağamı sahipleneceğim diyerek numaramı istedi verdim 11 Eylülden beri aldım alacağım diye oyaladı bir de arada alacağım kesin diyor o bu şu bir sürü bahane alma süresi için sahiplenme oyun konusu yapılacak bir şey değil
Ben isteyen arkadaşıma bile vermedim önce bu kişi ile haberleştim diye
İletişim kuranların haberi olsun

Benim kaplumbağamı sahipleneceğim diyerek numaramı istedi verdim 11 Eylülden beri aldım alacağım diye oyaladı bir de arada alacağım kesin diyor o bu şu bir sürü bahane alma süresi için sahiplenme oyun konusu yapılacak bir şey değil

ben insanları kandırmıyorum yalova bana bi saatlik uzaklıkta kalıyor bi kere gelicektim akvaryum yoktu diye gelemedim bi kere gelicektim siz evde yoktunuz diğer günlerde ben çalışıyorum bi türlü müsait olamadım geliceğim günü ayarlayamadım yoksa ben rampa bile yaptırdım isterseniz fotosunu bile atabilirim bu şekilde oldu kusura bakmayın

Merhaba, bi adet 1 yaşında dişi kaplumbağamız var. Eş arıyoruz, birini alabiliriz mümkünse. Konum istanbul ataşehir

Erkek su kaplumbağam Hades 2,5 yaşında. Konum Nevşehir. Ücretsiz sahiplendireceğim.

Geri