Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sahiplendirmek

İyi günler. Kaplumbağamız Fıstığı sahiplendirmek istiyoruz. 2018 yaz mevsiminde baş parmağımın ucu kadar iken şimdi yumruğumdan büyük. Oğlum için almıştık ancak bir canlıya bakmak gerçekten müthiş bir sorumluluk. Yaklaşık 7 yıldır tek başına bir arkadaşı yok, üzülüyoruz bu duruma. Şükürler olsun ki hemen hemen hiç sorun yaşamadık sağlığı ile ilgili. Sahiplenmek isteyen buradan bana yazabilir.

Bu arada Ankara'da yaşıyoruz. Ve Kaplumbağamızı tüm eşyaları ile vermek istiyorum. Hatta cam bir akvaryumu da var ancak temizliğinde zorlandığım için kullanamadım. Bilgilerinize....

Bu arada Ankara'da yaşıyoruz. Ve Kaplumbağamızı tüm eşyaları ile vermek istiyorum. Hatta cam bir akvaryumu da var ancak temizliğinde zorlandığım için kullanamadım. Bilgilerinize....
Merhaba öncelikle iyi gunler ben sahiplenmek isterim şuan bakmakda olduğum bı kaplumbagam var arkadaş olurlar fakat Bursa'da yasiyorum otobüs terminalinde Bursa'ya giden bı otobusun yolcusuna rica edebilirseniz terminalden otogardan alabilirim.

Sahiplenmek istemeniz güzel ancak o kadar yolu otobüste gitmesi biraz zor olmaz mı hayvancağızın. Ankara içinde sahiplenmek isteyenler öncelikli Fıstığın sağlığı için, teşekkürler.

Sahiplenmek istemeniz güzel ancak o kadar yolu otobüste gitmesi biraz zor olmaz mı hayvancağızın. Ankara içinde sahiplenmek isteyenler öncelikli Fıstığın sağlığı için, teşekkürler.
Evet haklısınız biraz uzun yol ama genede bı aklınızda bulunsun isterseniz Ankara içi bulamazsaniz falan istediğiniz zaman alabilirm ben teşekkür ederim :)

Geri