Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şanslıyım

ömür

Platin 1 Üye
Bu gün iş geregi İstanbul Eminönü'ndeydim.
Bilen bilir mısır çarşısı yanındaki parkta pet shop lar bulunmaktadır.
Eminönü belediyesinin yeni çevre düzenleme kurallarına göre tapusuz dükkanlar yıkılmaktadır.
Nasıl denk geldiyse yıkılan dükkanların birinden kullanılmış eşyalar çöpe atılmak üzere toplanıyordu.
O esnada dev tuzlu su akvaryumlarını gördüm.Kimisi kırılmış kimisinin çiziği bile yok.Hepside el yapımı.
Neden bilmiyorum ama işe yarayabilir eşyalarda çöpe atılmak üzere toplanıyordu.
Aralarında resminide koyacağım yeni akvaryumumu buldum ve aracıma attım.
İmkanı olan varmı bilmiyorum ama 1,5 metreye 1 metre el yapımı akvaryumlar bile vardı ki benim imkanım olmadığı için alamadım.
Şu anda evimde dezenfekte ettim ve kullanıma hazır bir şekilde bekliyor.
Akvaryumlar hala oradamı bilemiyorum ama yolunuz düşerse sabah 6 gibi belediye işçileri gelmeden önce bir göz atın.Orada çalışan hamallara sorun bulursanız eğer ''çöpse alabilirmiyim'' diyin ve alın.Ben böyle yaptım ve akvaryum yaptırmayı düşünürken hazır bir akvaryum buldum.Ücretsiz bir şekilde:) (cam kalınlığı yarım cm)
mailto:/t/5/1ls6x.jpg
mailto:/t/5/1ls77.jpg
mailto:/t/5/1ls7g.jpg

Cvp: Şanslıyım

vayy akvaryumlar çok büyük görünüyor ve yarım cm ise cam kalınlıgı çok iyi gerçekten şanslıymışsınız :)

Güzelmiş gerçekten bende gideyim yarın bi sorarım.O dükkanlar kapatıldımı şimdi yani :(

Kafe bölümlerinin yarısı yıkıldı ve hepsi yıkılacakmış.
Pet shop ve çiçekçi tezgahları kaldırılacak çatı saçakları kaldırılacak ve düz görünümlü adaletli dükkan sistemi kurulacakmış.Hayvan ve çiçek satan dükkanlarda sorun yok ama biri boşaltıldı sanırım.Eşyaları ve yıkıntıları parka çıkartıyorlar merdivenlerin sağındaki bankların olduğu alana bırakıyorlar.Bulursanız kaçırmayın derim..

Dreamland' Alıntı:
Çizim Illistrator'mü, Freehand'mi? :)

hangi çizim?:)

Neyse o önemli değilde çok şanslıymışsın valla bide araç olması yanında işini iyice kolaykaştırmış. Fakat kafama takılan bişey oldu. Sabahın köründe orda ne işin verdı yahu :)

Dreamland' Alıntı:
Dreamland' Alıntı:
Çizim Illistrator'mü, Freehand'mi? :)

hangi çizim?:)

Neyse o önemli değilde çok şanslıymışsın valla bide araç olması yanında işini iyice kolaykaştırmış. Fakat kafama takılan bişey oldu. Sabahın köründe orda ne işin verdı yahu :)

mailto:/t/5/1lu7q.jpg
Bundan bahsediyorsan eğer benim çizimim what dreams may come filminden etkilendim ama bitmedi henüz.Aslında sabahın 4 ünde uyanıyoruz istanbuldaki iş için:)yalovada çiçek seramız var siparişe göre mısır çarşısına çiçek getiriyoruz.

teşekkürler.bi kaç ufak düzeltmeden sonra yayınlayacağım inş:)

Şans mı şans yani :) İnşallah şansın hep böyle olur :) İçi dolunca resimleri de bekleriz :)

Mükemmel bir şans olmuş :) Akvaryum denk geliceği kişiyi bilmiş :) Eminim çok güzel olucak hayırlı olsun :)

Geri