Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sarı Yanaklı 2 adet

raimai

Yeni Üye
Merhabalar,

2 adet sarı yanaklı yavru su kaplumbağam var, iş durumu değişikliğimden dolayı malesef ki bakamayacağım. Oldukça masraf yaptığım için de satmak istiyorum. Fiyat görüşülür. Yemleri de yeni olduğundan dolayı fazla, onları da yanında makul bir fiyata vereceğim. İstanbul'da ikamet ediyorum.

Mail adresimden ulaşabilirsiniz.

[email protected]

Cvp: Sarı Yanaklı 2 adet

raimai' Alıntı:
Merhabalar,

2 adet sarı yanaklı yavru su kaplumbağam var, iş durumu değişikliğimden dolayı malesef ki bakamayacağım. Oldukça masraf yaptığım için de satmak istiyorum. Fiyat görüşülür. Yemleri de yeni olduğundan dolayı fazla, onları da yanında makul bir fiyata vereceğim. İstanbul'da ikamet ediyorum.

Mail adresimden ulaşabilirsiniz.

[email protected]

Yanlış hatırlamıyorsam;bir tane daha vardı sende Enes.Onun akıbeti ne oldu,sahiplendirebildin mi ?

Evet hocam, onu bayağı tecrübeli ilgili bir arkadaşa sahiplendirebildim. Ani iş değişikliğimden dolayı bu ikisine de bakamama durumum mevcut. Bir süre deneyeceğim düzen oturtabilirsem hiç vermek istemiyorum aslında.

raimai' Alıntı:
Evet hocam, onu bayağı tecrübeli ilgili bir arkadaşa sahiplendirebildim. Ani iş değişikliğimden dolayı bu ikisine de bakamama durumum mevcut. Bir süre deneyeceğim düzen oturtabilirsem hiç vermek istemiyorum aslında.

Güzel yere gittiyse ne mutlu ona da sana da.Durumuna göre bakımlarını üstlenmeye niyetlenebilirim.Aklında bulunsun.Aksi durumda bakmaya devam etmen için sürekliliği olan bir sistem kurulabilir fikir alışverişi yapılarak.

Tamamdır hocam, ben de çevremde bakıyorum, düzenim oturana kadar geçici bir süre bakım ayarlayabilirim.

Teşekkür ederim düşünceniz için ayrıca.

cem' Alıntı:
Kaplumbağalar çabuk büyür. İlk sene 8 cm 2. Sene 12-13 cm 3. Sene 16-19 cm civarı olur bu sebeple fazla kaplumbağa almamalısın. 2 tane makul ama anlaşabilmeliler. İlk 2 sene 150 litre civarıakvaryum sonrasında 300 litrelik özel yapım 10 mm cam kalınlığında akvaryum gerekecek.

Snapper' Alıntı:
kaplumbağalarınızı sahiplenebilirim.

[email protected]

Mail attım hocam.

Geri