Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sarı yanaklı

Onur6190

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar sarı yanak yada doğru sarı karın galiba ondan arıyorum nerde bulurum bide sorun yaratırmı

Sarı karın ile kırmızı yanak slider türüdür. Aynı yaşam koşulları geçerlidir. Birbirleri ile geçinmeleri kendi aralarındaki ile aynıdır. Yani kavga edebilirde etmeyebilirde. Tamamen ayrı türkerde sorun olması daha büyük olasılık ama alt türlerde bu durum her zamanki risk oranında. Bir konuda alt türlerin çiftleşmedikleri.

Onu demiyorum. Bunun garantisi yok. Normal iki res arasındada kimse sorun olmayacağını garanti edemez. Ama ihtimal aynı.

Yani öyle demek istedim bende olmaz derken
pet shoplards bulunur mu

Kendi sistemlerimden örnek vereyim. Yaklaşık bir buçuk senedir iki res bir cumberland aynı akvaryumda ve bir kere sorun olmadı. Başka akvaryumda yaklaşık altı aydır bir cumberland bir yellow belly-cumberland mix yaşıyor. Bu ikisine bir ay öncede iki yellow belly eklendi ve gene sorun yok. Genede kavga olmaz demiyorum. Ama odamdaki çizgili ile res olanlar sorun yaşamıştı.

Onur6190' Alıntı:
Yani öyle demek istedim bende olmaz derken
pet shoplards bulunur mu

Ben uzun zamandır görmüyorum bu türden ama bursada korupark avm de bazen oluyor diye yazıyorlar.

Bazen petshoplarda kirmizi yanaklilarin arasina karisabiliyor petshoplari dolasin belki sansiniza denk gelir :)

Cvp: sarı yanaklı

Buraya yeni kapluslar geldi dün bi bakiyım belki araya sarı karinli falan karışmıstır :fear:

Cvp: sarı yanaklı

Sarı yanaklı bulamadım araya karismamış :D

Geri