Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satilik 70x40x30 akvaryum.

legendarycrew

Yeni Üye
Arkadaslar akvaryumu camcida ozene bozene yaptirdim ama zamanim bir turlu olmadi. Askerlik dolayisiyla su kaplumbagasiyla ilgilenecek kimseyi bulamadim lgilenen arkadaslarla irtibat kurabiliriz iyi gunler dilerim.

Cvp: satilik 70x40x30 akvaryum.

İletişim bilgilerinizi nerede oturdugunuzu vs yazarsanız ve fiyatını daha kolay alıcı bulursunuz.

Cvp: satilik 70x40x30 akvaryum.

evet iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben akvaryumunuza talip olabilirim.. fiyatta belirtirseniz iyi olur:smile:

Kusura bakmayin bi an dalginliktan sebep, Istanbul ici her yere iletebilirim kendi ellerimle. 110 tl'ye yaptirdim açık konusayım bi anlık hevesten dolayi. 80e kadar verebilirim.

Istanbul içi. Telefonda gorusme saglayabiliriz.

Cvp: RE: satilik 70x40x30 akvaryum.

legendarycrew' Alıntı:
Kusura bakmayin bi an dalginliktan sebep, Istanbul ici her yere iletebilirim kendi ellerimle. 110 tl'ye yaptirdim açık konusayım bi anlık hevesten dolayi. 80e kadar verebilirim.

Istanbul içi. Telefonda gorusme saglayabiliriz.

malesef ankaradayım istanbulda olsaydım alırdım.:'(

Geri