Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Akvaryum Tam Teşekküllü .

Merve19

Bronz 2 Üye
d5s8q.jpg

Bir arkadaşımın iletisidir.
400 - 450 litre akvaryum.
İçindeki tüm aksesuarlarla birlikte.
3 tane ısıtıcı.
Hava motoru ledli.

Hepsi beraber 425 lira. :)

Pazarlık size kalmış. İlgilenenler varsa balık yemi de var yanında. :)

RE: Satılık Akvaryum Tam Teşekkürlü .

Akvaryum cok guzel fakat Merve hanim 400 litre oldugundan emin misiniz :D
Yanindaki kutuya kiyasla maksimum 80 litre duruyor :D

Hatta suanda kesin emin oldum isiticiya ve filtreye baktigimda. Kesinlikle maksimum 80 litre ve bu akvaryumlarin fiyati en fazla 40 tl.

Merve hanim bakin benim akvaryumum ve 250 litre. Fotograftaki akvaryumun 450 litre olmasi hicbir sekilde mumkun degil.

mailto:/albums/s372/turtleturkey/2BF8C4DE-FE08-4617-B3F5-9AF4CD8A8BAC-7290-0000023E9393974C.jpg

Cvp: Satılık Akvaryum Tam Teşekkürlü .

Konuyla alakası ama akvaryumun gene çok hoş Ecem, tabi içindekilerle. Dereceyi bir ara cama yapıştır derim :) Haylazlar gerçi rahat bırakmaz gene.

Cvp: Satılık Akvaryum Tam Teşekküllü .

Konuyu düzenlerseniz daha iyi olacak.
Akvaryum ölçüleri, satıldığı il gibi bilgilerin ilanda bulunması gerekir.

Ya ben bu akvaryumun 450 litre olmadigindan adim gibi eminim. Tas catlasa 80 litre

ecem ablaya hak veriyorum.

Bakiniz 400 litrelik bir akvaryum ;

http://img213.imageshack.us/img213/4117/img5097ju1.jpg

Cvp: RE: Satılık Akvaryum Tam Teşekkürlü .

Gerçekten hiç bir fikrim yok . Akvaryumu görmedim fotoğrafta böyle çıktığını söylüyor. Bana da öyle geldi . Benim akvaryumum da 250 litre bunun 2 katı gibi duruyor. Ayrıca fiyat konusunda da aksesuarların sadece 200 tl olduğunu söyledi fiyat bu yüzden yüksekmiş vs vs. Ayrıca konuyu nerden düzenleyeceğim .?

Bencede bizim akvaryumlarimiz daha buyuk Merve hanim. Sizinde bilmedigini tahmin ettim o sebeple sormaniz icin soyledim :)
Ama bu fiyatla bu kadar kucuk akvaryuma buradan alici cikacagini hic sanmiyorum :D

" Hepsi beraber 425 lira. " demişsiniz fakat; akvaryum da dahil görünürde 100 lirayı geçebilecek hiçbir ekipman göremedim doğrusu. Ben 175 litrelik akvaryumumu ve ekipmanlarımı bir hafta gibi kısa bir sürede tedarik etmeme karşın toplam maliyeti bana 600 tl civarını bulmuştu.

Velhasıl kelam; "450 tl" gibi ütopik bir rakam bu akvaryum için biraz absürt duruyor.

Naçizane görüşümdür...

Ecem Hanım, size özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorum :) Acaba akvaryumunuzdaki kum nedir? Bir de kuru alanları neyden yaptınız farklı duruyor? Ben de yeni akvaryum alıcam kapluşum için. Hala bulamadım ama :( Akvaryumunuz maşallah çok güzel. Bilgi verirseniz sevinirim :)

Ecem hanım sanırım mesajı görmemiş o yüzden ben cevaplayayım, yanlış anlaşılmasın. Kullanılan kum silis kum, kuru alanın adı ise turtle bank. İyi forumlar

Teşekkür ederim :) Forumda gezinince ikisini de öğrendim :)

Ecem Hanım eğer burayı okursa bir de kendisine şunu söylemem lazım, özelden yazamadım. Eşim yıllardır akvaryumla uğraşır. Deniz akvaryumumuz var. Kaplumbağa da acemiyiz ama :) Akvaryum sehpası akvaryumdan küçük ve ufak bir sarsıntıda akvaryum zarar görebilir. Ağırlık dengesini sağlaması için kenarlarının boşlukta durmaması lazım. Ona dikkat ederse iyi olur, kötü bir olayla karşılaşmasını istemem.

Geri