Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık değil Takaslık :)

sircarnival

Yeni Üye
Öncelikle hayvan satımlarına karşı olduğum için takas etmeyi uygun görüyorum,

2 Adet 1,5 yaşında RES Kaplumbağa, 40 x 24 x 16 Kaplumbağa akvaryumu cama cam, Atman HF400 şelale filtre, %70 i dolu Sera Raffy P 50 gr yem ve % 90 dolu sera raffy I yem ve el yapımı bir turttle topper karşılığında

mailto:/5bp46f.jpg

45x30x25 gibi boyutları olan bir akvaryum ile takas etmek istiyorum canlı doğuran tankı yapmak istediğim için, diğer tekliflerinizi de değerlendiririm, sevgilerimle

Bu arada yazmayı unutmuşum arkadaşlar, İstanbul-Kadıköy-Göztepe-Bostancı civarlarında elden takas yapmak istiyorum, kaplumbağalarda kireçli su nedeniyle oluşan ufak beyazlıklar mevcuttur

Camcıya gitsen dediğin ölçülerde bir şey yaptırması 50 lira ancak tutar 8 mm camdan. Filtreyle yemler o kadar zaten?

Cvp: Satılık değil Takaslık :)

kaplumbağaları da elimden çıkartmak istiyorum aslında, sadece balığa dönmek istiyorum 3 akvaryumum var zaten ama haklısınız, yanına bir kaç şey daha eklenebilir belki.

Cvp: Satılık değil Takaslık :)

1.5 yaşında 2 adet kaplumbağaya o akvaryumda bakılmaz zaten, takas yapacak kişi akvaryumu kullanamayacak bilgisi olsun.
Satılmasına karşı olup kaplumbağaları elden çıkarma anlayisini anlamış değilim! Satmak istenmiyorsa sahiplendirme yapılır!
Yine de olmayacak birsey değil, sahiplenmek isteyen bir kişi kaplumbağaları ve diğer ekipmanları alarak takas yapabilir, kaplumbağalar için de olması gereken hatta mecburi olan ebatlarda akvaryum kurar.

Umarım en kısa sürede hayvanlar hakettiği ortama kavuşur.

Geri