Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

satılık exo terra 5.0 uvb lambalar

samet52

SKF Delisi
arkadaşlar elimde 3 tane exo terra 5.0 uvb lamba vardı artık türkiyede stokta yok sanırım bilmiyorum belki yakın zamanda gelmiştir sitelere takip etmedim dün bir tanesini sefa arkadaşımıza kargoladım.İsteyen olursa açılmamış o 2 lambayı da satabilirim evimdeki bir elektrik sorunundan dolayı (lambalar patlıyor elektrikçi gelecek) uvb lambayı da patlar diye takmaya korktum kullanmadım.

yalnız en önemli konu lambalar amerikadan geldiği için 110 v ile çalışıyor olması kullanmak için 10 tlye voltaj çevirici ve bir de türkiye prizini amerikan prizine dönüştürücü o da isteğe göre 1-2 tl den 10 tlye kadar çıkıyor yani lamba harici masrafınız 12 ile 20 tl arasında oluyor dikkatinizi çekerim.

lambayı da 65 tl net fiyatla satıyorum kargoyu da alıcı öder. Lambaları satma mecburiyetim yok sadece aranıyor diye ilanı açtım hatta isteyen olursa amazondan tekrar getirtirim lamba ki bu 2 lamba satılırsa kendime yine getirteceğim.

Cvp: satılık exo terra 5.0 uvb lambalar

Samet 1 ampulün kalsın bence. Elektrik sorununu hızlıca çözüp onu kullanmaya başlarsın. Tabi gene karar senin.

Hazır da bekletiyorum abi dediğim gibi çok ihtiyacı olurlarsa satmayı düşünüyorum yoksa 2 şini de satmayı düşünmüyordum aslında

Ürün hiç kullanılmamışsa alabilirim?

ürünler hiç kullanılmadı şuan havalı paketler ile sarılı halde , referans olarak anarxia nickli Sefa arkadaşıma sattım bu hafta içinde , yalnız dikkat edilmesi konu ki (voltaj çevirici de temin edilmeli linkte belirttiğim ürün ) bir de yerel prizi amerikan prize çevirme aparatı gerekli isteğe göre 1-2 tl den 10 tlye kadar çıkmakta o da.

mailto:/244pjqv.jpg

esli lambamı bununla kullanıyordum. yeterli sanırım? 110 volt çıkışlı.

Yani ek masrafım olmayacak. Şu an 110 voltluk çalışır durumda. Satın alma işini konuşabiliriz. :)

facebook.com/abdulsamet.gunayy a mesaj atın , ödeme kargo işlerini konuşalım :)

elimde bir adet kaldı , isteyen olursa bunu da satıp amazondan 2 isteğe göre daha fazla getirtebilirim 2 haftada geliyor benim elektrik sorunum tahminen 1 hafta sürüyor 1 hafta geç kullanmaya başlayabilirim.

gayet iyi bir alışveriş oldu. teşekkür ediyorum.
şu anda ürünü sorunsuz kullanmaya başladım.

ürünü bu hafta kullanmaya başlıyorum nihayet isteyen/kredi kartı olmayan arkadaşlara istediği vakit alımda yardımcı olurum

Bu çok iyi. Uv ışınlarında faydası olur.

Geri