Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

SATILIK GUİNEA PİG EVCİL KENDİNİ SEVDİREN KALİTE

yarhasan

Bronz 3 Üye
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Biraz hayvan hakkında bilgi veriyim[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]gine pigim PERUVİAN (UZUN TÜY)  İLE ABESSİNİAN (KARISIK TÜY) EŞLEYMESİNDEN MEYDANA GELEN CANLIDIR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 TÜY RENGİNE SAHİPDİR ( KAREMEL , BEYAZ , KAHVEMSİ GRİ )[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ELDEN YEM YEME VE SEVDİRME HUYU VARDIR [/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TUVALET EĞİTİMİ VARDIR KEDİ KUMUNA YAPAR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]KESİNLİKLE SALDIRMA KORKMA HUYU YOKTUR İNSANA ALIŞMIŞTIR EVDE OLMADIGIMDA TELEVİZYONU AÇIP GİDİYORUM ONU İZLİYOR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]KAFESTE BAKMIYORUM ÇİŞİNİ EVİN BELLİ KÖŞELERİNDEKİ KUM KAPLARINA YAPMAKTA SADECE KATI DIŞKISINI GÜN İÇERİSİNDE FARAŞLA ALIP ATIYORUM KOKUSUZ BULAŞMAZ BUGDAY TANESİ BOYUTUNDA.[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SEVİLMEYİ OKŞANMAYI SEVİYOR SEVİLMEK İSTEDİĞİNDE TATLI Bİ SESİ VAR KUŞ GİBİ ÖTÜYOR SEVİNCE DURUYOR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BİRDE ÖZELLİKLE YEMEK VERDİĞİMDE MUTLULUKDAN ÖTMEYİ SEVİYOR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SOSYAL CANLILARDIR GECELERİ UYUR GÜNDÜZLERİ UYANIKLARDIR İNSANLAR GİBİ (HAMSTER VE DİGER KEMİRGEN GİBİ GECECİ DEĞİLDİRLER)[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ERKEKLE ÇİFTLEŞİYORLAR HAMİLE OLMA İHTİMALİ YÜKSEKDİR.[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PETSHOPLARDA 70-80 TL YE VAR DİYEN ARKADAŞLAR VAR ORDAKİ HAYVANLARIN ÇOĞU TAVŞANLARLA BİR BAKILIYOR VE LEŞ PETSHOP ORTAMINDA BÜYÜYOLAR GENELİ STRESE BAĞLI OLARAK ÇOK KORKAK OLUYOR VE ALIŞMIYORLAR BENDEKİ CANLI 4 NESİLDİR EV ORTAMINDA BÜYÜTÜLMÜŞ ÇOĞALTILMIŞTIR.[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DETAYLI VİDEO VE RESİM İSTEYENLER WATSAPDAN ULAŞSINLAR 0 530 252 72 93[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]FİYAT 95 TL DİR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TÜM TÜRKİYEYE KARGO YAPILIR[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ANKARA -AFYON İÇİ ELDEN TESLİM YAPILIR[/font]

Cvp: SATILIK GUİNEA PİG EVCİL KENDİNİ SEVDİREN KALİTE

Bayılıyorum bu hayvanlara kaplumbağam büyüsün kesinlikle alıcam bir tane veya 2 tane çift olarak, Ben yinede telefon numaranızı aldım üretim yapıyorsunuz sanırsam devam ederseniz seneye doğru size ulaşmak isterim

Bu hayvanların bakımınıda yaygınlaştırmak lazım kedi köpek gibi aynı belki dahada akıllılar hatta benim açımdan daha tatlı oldukları kesin :)

Çitlembik0216' Alıntı:
Bayılıyorum bu hayvanlara kaplumbağam büyüsün kesinlikle alıcam bir tane veya 2 tane çift olarak, Ben yinede telefon numaranızı aldım üretim yapıyorsunuz sanırsam devam ederseniz seneye doğru size ulaşmak isterim

Bu hayvanların bakımınıda yaygınlaştırmak lazım kedi köpek gibi aynı belki dahada akıllılar hatta benim açımdan daha tatlı oldukları kesin :)

üretim değil kendi evcil hayvanım olanı satıyorum tek bi tane inşallah deger bilen birine gider

çünkü çok evcil kaçırılmıycak bir hayvan

İnşallah gerçekten kıymeti değeri hakeden hayvanlar, özellikle televizyon izlemesi beni benden aldı ????

Geri